Lepotička ali maškara?

Preberi si nekaj spodnjih kazalcev, ob katerih ti bo kmalu postalo jasno, ali bi vendarle morala oklestiti svojo make up rutino.

#1


Ljudje te brez makeupa sploh ne prepoznajo.

#2

Ob nanašanju ličil ne pozabi, da naj izstopa zgolj ena sama komponenta. Tako ne združuj zadimljenih oči in izstopajoče rdeče šminke, ob tem pa še močno rožnatih ličk.

#3

Rob podlage je dobro viden na tvojem obrazu. Poskrbi, da se bo tvoja podlaga ujemala s tenom kože, potem pa ne pozabi robu zabrisati z gobico ali čopičem. Zagorele kože ne boš poustvarila s podlago, ki bo nekaj odtenkov temnejša od tvojega dejanskega tena kože.

#4


Ti se prijetno nasmehneš, drugi pa obmolknejo. To pomeni, da se na tvojih belih zobeh verjetno nahaja šminka. Nanesi eno samo plast šminke in jo dobro vtri.

#5

Na tvojih oblačilih so sledi ličil. Pa ne le na tvojih, temveč tudi na partnerjevih, prijateljičinih, ...

#6

Nisi prepričana, če imaš na sebi pretirano ličil ali ne. Najboljši razsodnik je naravna svetloba, zato vzemi ogledalce in se postavi k oknu, saj boš le tako dobila pravi vtis.

#7


Eksperimentiranje je dobrodošlo, vendar vseh 25 odtenkov senčila na veki še nikoli ni izgledalo privlačno. Kombiniranje je seveda dobrodošlo, vendar ob tem ohrani dobro mero zmernosti.

#8

Zaradi makeup rutine pogosto zamujaš v službo.

#9

Če za čiščenje obraza zvečer potrebuješ več kot 15 minut, je to več kot očiten dokaz, da uporabljaš preveč ličil.

Preberi še: V barvah festivalnega dogajanja

Povezane teme: make up , senčila za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Idealen stil ličenja s kratkimi frizurami

Čeprav nas kratki lasje prvenstveno asociirajo na bolj sproščen in športen stil, jih ob pravem stilu ličenja zlahka transformiraš v nekaj sofisticiran...