Lepotička ali maškara?

Preberi si nekaj spodnjih kazalcev, ob katerih ti bo kmalu postalo jasno, ali bi vendarle morala oklestiti svojo make up rutino.

#1


Ljudje te brez makeupa sploh ne prepoznajo.

#2

Ob nanašanju ličil ne pozabi, da naj izstopa zgolj ena sama komponenta. Tako ne združuj zadimljenih oči in izstopajoče rdeče šminke, ob tem pa še močno rožnatih ličk.

#3

Rob podlage je dobro viden na tvojem obrazu. Poskrbi, da se bo tvoja podlaga ujemala s tenom kože, potem pa ne pozabi robu zabrisati z gobico ali čopičem. Zagorele kože ne boš poustvarila s podlago, ki bo nekaj odtenkov temnejša od tvojega dejanskega tena kože.

#4


Ti se prijetno nasmehneš, drugi pa obmolknejo. To pomeni, da se na tvojih belih zobeh verjetno nahaja šminka. Nanesi eno samo plast šminke in jo dobro vtri.

#5

Na tvojih oblačilih so sledi ličil. Pa ne le na tvojih, temveč tudi na partnerjevih, prijateljičinih, ...

#6

Nisi prepričana, če imaš na sebi pretirano ličil ali ne. Najboljši razsodnik je naravna svetloba, zato vzemi ogledalce in se postavi k oknu, saj boš le tako dobila pravi vtis.

#7


Eksperimentiranje je dobrodošlo, vendar vseh 25 odtenkov senčila na veki še nikoli ni izgledalo privlačno. Kombiniranje je seveda dobrodošlo, vendar ob tem ohrani dobro mero zmernosti.

#8

Zaradi makeup rutine pogosto zamujaš v službo.

#9

Če za čiščenje obraza zvečer potrebuješ več kot 15 minut, je to več kot očiten dokaz, da uporabljaš preveč ličil.

Preberi še: V barvah festivalnega dogajanja

Povezane teme: make up , senčila za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sivi lasje: kako se naličiti ob tem nenavadnem trendu

Do nedavno so se ženske ob pogledu na eno samo sivo dlako ali las, še bolj pa ob misli na povsem sivo glavo naravnost zgrozile. Ampak časi se spreminj...