Lepotna bitka dveh Maybelline tekočih šmink! by Ajda Sitar

Znamka Maybelline je nedolgo nazaj pripeljala na police drogerij nove tekoče šminke – Maybelline Vivid Hot Lacquer že nekoliko dlje nazaj in Maybelline Super Stay Matte Ink pred kratkim. V osnovi gre za dva različna izdelka, namenjena obarvanju ustnic. Se sprašuješ, katerega izbrati? Morda ti lahko pomagam pri odločitvi.

Maybelline Vivid Hot Lacquer – sijaj in vrhunska pigmentacija

Ker so na tržišče prišle prve, si tudi zaslužijo prednost v tej objavi. Gre za tekoče šminke, ki so zelo dobro pigmentirane, vendar za razliko od večine tekočih šmink, ki so bile kot novosti predstavljene v zadnjem obdobju, le-te niso mat, njihov zaključek je sijoč, tekstura pa prijetno kremna. Na ustnicah se lepo obnesejo in jih ne izsušujejo. Čeprav so sijoče, se na ustnicah precej dolgo obdržijo, jih pa je potrebno čez dan nanašati ponovno. Vonj je prijeten, nekoliko sladek in spominja na vaniljine kolačke. Lažje je nanašati svetlejše oziroma bolj barvno nevtralne odtenke, kot tiste bolj živahne oziroma temnejše. A tudi slednje na ustnicah z nekaj pazljivosti izgledajo odlično.

Maybelline Super Stay Matte Ink – mat zaključek in vrhunska pigmentacija

Tako je, kot si lahko zasledil/a, obe vrsti tekočih šmink odlikuje vrhunska pigmentacija. To pomeni, da so prav vse šminke dobro prekrivne, imajo močen pigment, ki popolnoma prekrije ustnice. Pigmentacija sicer variira od odtenka do odtenka, vendar lahko posplošeno rečem, da gre za zelo dobro pigmentirane šminke. Maybelline Super Stay Matte Ink so za razliko od Vivid Hot Lacquer tekočih šmink mat. Njihova formulacija je sicer tekoča, vendar se na ustnicah posuši po nekaj minutah – tanjši kot je nanos, prej se posuši. Ko je šminka suha, ostane tam resnično dolgo, vse dokler je ne odstraniš z oljnatim ali vodoodpornim odstranjevalcem ali poješ nekaj mastnega. V primerjavi s prejšnjimi torej zdržijo na ustnicah precej dlje, jih pa zato nekoliko bolj izsušijo, vsaj na dolgi rok. Za moj okus nobena mat tekoča šminka ni primerna za vsakodnevno uporabo, enako velja za Maybelline Super Stay Matte Ink. So pa odlična odločitev za dni, ko resnično potrebuješ popoln makeup čez cel dan ter za vse posebne priložnosti. Po moji oceni gre za ene najboljših mat tekočih šmink na tržišču, zato jih resnično priporočam!

5 dilem in 5 mojih odgovorov:

Če so tvoje ustnice hitro izsušene… izberi Maybelline Vivid Hot Lacquer.

Če greš na divjo zabavo s prijateljicami… izberi temnejše odtenke Maybelline Super Stay Matte Ink.

Če si nekoliko bolj nerodna pri nanosu… izberi svetlejše odtenke Maybelline Vivid Hot Lacquer.

Če iščeš odtenek, s katerim boš vzbudila pozornost… izberi Maybelline Vivid Hot Lacquer v odtenku 78 Royal ali Maybelline Super Stay Matte Ink v odtenku 40 Believer.

Če prisegaš na klasiko… izberi Maybelline Super Stay Matte Ink v odtenku 20 Pioneer.

Preberi še: Top 3 jesenski makeup trendi by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer Royal

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Pioneer

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, Ajda Sitar

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up vodnik: Ličenje za aktivna dekleta

Prav tako kot za posebne priložnosti obstajajo tudi ličila za dekleta, ki preprosto nikdar ne mirujejo...