Lepotne napake na obrveh, katerim si zagotovo podlegla tudi sama

Nekatere jih zato jemljejo preveč resno, kar lahko privede do številnih napak in prepričane smo, da si se tudi sama kdaj se že opekla pri oblikovanju obrvi.

Misliš, da bi se tvoj obrvi morale ujemati? Zapomni si, obrvi sta sestri in ne dvojčici! Prav zato se ne trudi, da bi bili popolnoma enaki.


Vsakodnevno puljenje prav tako ni zaželeno, saj strokovnjaki menijo, da bi morale obrvi zrasti do svojega končnega obsega. Takrat obišči strokovnjaka, ki jih bo oblikoval kot je potrebno in jih boš sama lahko le vzdrževala.

P.S. Nikoli ne puli obrvi pred tuširanjem. Vedno po tem, ko končaš s prijetno prho ali kopeljo.

Pogosto dekleta napačno določijo mesto loka. Da se ne boš zmotila tudi ti, položi svinčnik od mostička nosu čez šarenico očesa, kjer se svinčnik križa z obrvmi, to je najvišja točka loka.

Nikoli ne puli laskov nad obrvjo in ne verjemi modelom za oblikovanje obrvi, saj je prav vsak posameznik nekaj posebnega, prav tako pa tudi njegove obrvi.

Ali napačno barvaš obrvi?


Upoštevaj preprost nasvet, če si svetlolasa, potem jih obarvaj v odtenek temnejši od las, če pa si dokaj temna, pa uporabi takšno barvico, kakršni so tvoji lasje. Nikoli ne poseži po črni!

Preberi še: Obrvi in ustnice, pozor!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Soft Brown

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  • Maybelline New York Brow Drama Pomade

Povezane teme: oči , obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...