Lepotne napake, zaradi katerih si videti starejša

Z leti morate spreminjati vašo make-up rutino. Zaradi napačnega nanašanja ličil s čopičem ste lahko videti 10 let starejše. Izognite se napakam s pomočjo naših nekaj nasvetov in vašemu obrazu podarite le najboljše.

Preveč podlage


Preveč podlage na vašem obrazu ne bo videti lepo, saj bo razkrila vsako vašo črto pri nasmehu in gubo, ki jo imate. Namesto tega se raje odločite za lahek tekoči puder, uporabite tudi puder v prahu in poudarite željene črte. S temi koraki boste obdržale svež in mladostniški videz vaše kože.

Težek korektor

Izogibajte se pretiranemu nanašanju korektorja na nepravilnosti. Temni kolobarji okoli oči so lahko velika težava, vendar s pravilnim nanašanjem ustrezne barve in teksture korektorja boste izenačile polt.

Obrvi brez oblike


Popolna oblika obrvi je pomemben del, saj vpliva na celoten videz vašega obraza in lepote. Zato skrbite za oblikovane obrvi, tako da uporabljate ustrezen izdelek.

Nizko nanašanje rdečila na vaša lica

Rožnata lica naj bi dajala vtis mladostniškega videza. Če rdečilo nanesete pod črto ličnic, boste dobile spuščen izraz obraza. Zato morate čopič vedno premikati navzgor.

Črtalo za oči na spodnji liniji trepalnic


Ličenje oči vas lahko vizualno podmladi, če se znate pravilno naličiti. Če ste navajene nanašati črtalo na spodnjo veko, spremenite rutino. Črta pod trepalnicami poudarja gube pod očmi. Zato podebelite zgornjo črto, ki bo poudarila vaše oči in zgornji del obraza.

Osvetljevalec na najvišjih točkah

Uporaba osvetljevalca kot tudi korektorja je lahko odličen način za doseganje svežega videza. Odvisno od makeup-a, ki ste ga izbrale, bo osvetljevalec poudaril del obraza, ki ga želite poudariti in boste zasijale kot filmske zvezde.

Preberi še: Makeup preobrazba: Instant sijaj

Povezane teme: črtalo za oči , tekoči puder , puder, obrvi, osvetljevalec

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up nasveti: Kaj to pomlad moraš imeti v svoji torbici

Pomlad je tu, in čeprav sonce še ne pripeka tako, kot bi si vsi želeli, je čas, da osvežiš opremo v svoji torbici...