Lepotne novoletne zaobljube, ki jih moraš sprejeti za leto 2018 by Ajda Sitar

Konec leta je med drugim čas, ko se sprejemajo novoletne zaobljube za prihodnje leto. Začetek leta predstavlja nov list in tako idealen čas, da kaj spremenimo, storimo ali opustimo. Enako velja tudi za lepotne navade – tudi te so lahko dobre ali slabe. Zate sem pripravila seznam lepotnim novoletnih zaobljub, ki ti morda pomaga narediti svoj načrt, kako boš izboljšala svoje navade v letu 2018!

Lepotne-novoletne-zaobljube-ki-jih-moras-sprejeti-za-leto-2018-by-Ajda-Sitar

#1 Zvečer ne bom šla nikoli spat z naličenim obrazom.

Pa tudi, če bom še tako utrujena. Ličila na obrazu, ko telo počiva, izredno škodijo koži, saj se ta prav ponoči najhitreje obnavlja. Posledica je prezgodnje staranje, nepravilnosti, mozoljčki, slabše celjenje…

#2 Redno bom čistila čopiče za ličenje in gobice za nanos tekoče podlage.

Neumiti makeup pripomočki so namreč leglo bakterij in umazanije. Če jih uporabljaš nečiste, lahko pričakuješ celo kakšno bakterijsko vnetje kože, iritacijo ali vsaj kakšen dodaten mozoljček. Tega pa nočeš, je res? Tu priznam, moram tudi sama biti nekoliko bolj pridna.

#3 Ne bom nepremišljeno sledila makeup trendom.

Raje bom premislila, ali pristoji mojemu obrazu. Prav tako se bom izogibala pretiranim nanosom (ki jih vsi opazijo že na 50m) in raje ohranila naravno lepoto.

#4 Poiskala bom kvalitetne negovalne izdelke.

Takšne, ki ustrezajo mojemu tipu kože in jih bom dosledno uporabljala. Serum, krema za okoli oči, krema za obraz in še kakšno negovalno olje naj se znajdejo na tvojem dnevnem menu-ju. Investicija v dobre izdelke je investicija vase.

#5 Odvrgla bom izdelke, ki jim je potekel rok uporabe.

Na vsakem izdelku lahko poiščeš znak, ki označuje koliko mesecev po odprtju, je izdelek še primeren in varen za uporabo. Maskara, ki se v tvoji omarici skriva že pol leta, tekoča podlaga, ki je tam že 3 leta in puder v kamnu izpred 10ih let, sodijo v smeti in ne na obraz!

Preberite še: L'Oréal Paris ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

Povezane teme: make up , nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pravi pomen seruma za obraz

Popularnost seruma za obraz ne pojenja. Zakaj je to tako...