Lepotne skrivnosti fotogeničnih deklet

Tudi me imamo te težave, zato smo se obrnile po nasvet k strokovnjakom, ki so nam zaupali nekaj namigov, da bomo v prihodnje na slikah naravnost blestele. Te zanima kateri so?

Najdi svoj boljši kot


Najbolje je, da se postaviš pred ogledalo in poiščeš profil, ki najlepše uokviri tvoj obraz, ne pozabi pa niti na rame in položaj telesa. Če boš seznanjena s tem, bo dosti lažje pozirati pred kamerami.

Bodi pozorna na osvetlitev, če bo namreč luč za teboj premočna tvoj obraz ne bo kaj dosti viden, medtem ko bo za fotografiranje najbolj primerna luč za kamero ali od strani.

Za poziranje pred kamerami bi morala razmisliti in še nekoliko poudariti svoj make up


Prav zato priporočamo uporabo pravih izdelkov, najsi bodo to barvni korektorji za prekrivanje temnih kolobarjev ali rdečice ali pa podlage, ki ne povzročajo sijaja. Ne opusti tudi counturinga, nekaj bronzerja pa nanesi tudi na najvišji točki ličnic, notranje kotičke oči in na nosni mostiček. Ne pretiravaj!

Pusti vratu svojo pot


Če gledaš dol v kamero, s tem skriješ svoj vrat, medtem ko se ličnice in oči enostavno izgubijo na sliki. Kamero zato postavi rahlo nad linijo oči, saj boš tako morala nekoliko privzdigniti svojo brado, s tem pa se boš izognila podbradku in razkrila vrat.

Barva rdečila za ustnice je pomembna tudi na fotografiji


Izbiraj med klasičnimi nude odtenki ali vedno čudovito rdečo, nekaj glossa pa nanesi v sredino ustnic, s čimer boš svoj okras še nekoliko povečala.

Obrvi uokvirijo tvoj obraz


S svinčnikom jih zato zapolni, z odtenkom temnejšim od tvoje naravne barve, saj boš le tako poskrbela, da se na sliki ne izgubijo.

Skupinske fotografije? Nič takšnega


Poskrbi, da nihče ne stoji preblizu kamere, saj je prav tisti pogosto na dosti slabšem položaju kot vsi ostali. Ob vsem tem pa ne pozabi niti na dobro mero samozavesti in zabave. Le tako bo slika resnično popolna.

Preberi še: Makeup nasveti za popoln snap

Povezane teme: make up , oči , šminka, konturiranje, obrvi, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vrečice pod očmi: Sovražniki svežega videza

Preden se poženemo v akcijo odstranjevanja vrečic pod očmi, si najprej poglejmo razloge za njihov nastanek. Ko se o težavi dobro podučimo, jo je prece...