Lepotne zvijače Jennifer Aniston

Da lepota prihaja z leti, dokazuje igralka Jennifer Aniston, ki po zaslugi malih zvijač, ki jih uporablja, že dolga leta zaseda prestol najlepših žensk na svetu

Jennifer Aniston si na predel okoli oči vsak večer pred spanjem nanese vazelin, zjutraj pa potopi svoj obraz v umivalnik, poln hladne vode s kockami ledu, ki prepreči nabuhlost okoli oči in zoži pore. Prav zaradi te male zvijače je njena koža vedno videti spočita, napeta in brezhibna.

 

#jen 💓

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on


Da bi svojo kožo ohranila navlaženo, namreč spije okoli 12 kozarcev vode dnevno. Če se ti tolikšna količina vode zdi pretirana, jo skušaj kombinirati s sveže stisnjenim sokom pomaranče, limone ali grenivke.

Jennifer ne moremo uvrstiti med osebe, ki so obsedene z vadbo in se po tri ure dnevno potijo v telovadnici. Vendar opravi svojih dvajset minut dnevno, v kar vključi kardio vaje in tek. Poleg tega igralka prakticira jogo in pravi, da so ji vaje raztezanja pomagale pridobiti lepo držo.

 

How is everyone doing today? 💓 #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on


Jennifer je omenila še, kako zelo pomembno je, da se znamo oddaljiti od vsakodnevnega stresa, in njej pri tem najbolj pomagajo obisk lepotnega salona, dobra masaža in tretmaji obraza, za katere priznava, da je preizkusila že vse.

Preberi tudi: Emmyji 2016: 3 pričeske, ki so pritegnile največ pozornosti na rdeči preprogi

Glasuj za Jen tudi v tem besedilu: Jennifer Aniston ali Angelina Jolie!

Povezane teme: make up , zvezde , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Poletni trendi ličenja 2020

Poletje je prispelo, z njim pa sonce, lepo vreme, in seveda dobro razpoloženje...