Lepotni izdelki, ki jih lahko s seboj vzamete na samoten otok

Priznajte, da si v filmih s podobno vsebino običajno predstavljate sebe kot neurejeno. Čisto naravno je, da želite videti lepo celo v trenutkih, ko se v obleki iz listov vkrcavate na reševalno ladjo.

Malo maskare in negovana koža ter srečanje s postavnim kapitanom ladje bi bilo celo romantično, kajne?

1. Zaščita pred soncem


Strinjate se, da se je na samotnem otoku nemogoče izogniti soncu. Zato so izdelki za zaščito pred soncem z visokim faktorjem zelo pomembni za ohranjanje popolne polti.

2. Krema za obraz

Po celodnevnem izpostavljanju soncu boste morale zvečer vaši koži privoščiti malo kraljevske nege in hidratacijo. Zato je zelo pomembno na kožo nanesti vlažilno kremo za obnavljanje kože.

3. Maskara

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Mogoče ni ravno potrebna, vendar prepričani smo, da se ne bi pritoževale nad L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaro, kajne? Priljubljen make-up izdelek vsake ženske, ki v 5 sekundah naredi vsak videz zapeljiv, brez katerega si tudi najbolj znane lepotice ne bi mogle predstavljati svojega življenja na samotnem otoku.

"Maskara je zelo pomembna. Če bi se znašla na samotnem otoku, bi si želela imeti pri sebi maskaro in balzam za ustnice", je priznala Eva Longoria.

4. Balzam za ustnice


Tudi vaše ustnice kot koža potrebujejo nego med izpostavljanjem soncu. Zato bi bilo dobro, da imate pri sebi vedno izdelek, ki popolno vlaži ustnice in jih naredi mehke.

Preberi še: Barvne maskare so zopet v trendu!        

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Povezane teme: maskara, nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ampule za obraz: vse, kar morate vedeti

Ali tvoj obraz deluje utrujeno, brez volumna, koža je suha in nima sijaja? Če je tvoj odgovor na to vprašanje "da", je čas, da v svojo »beauty« rutino...