Lepotni nasveti Alessandre Ambrosio

Ena najbolj znanih manekenk, Alessandra Ambrosio, ti je lahko v navdih. Lepotica je podala nekaj nasvetov za lepoto, ti pa jih preizkusi!

 

BonJour 🌸🙌🌸 #foreveronvacation #dream #myfaveplacetobe #enchantedgarden

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on


Alessandra Ambrosio pravi, da koža potrebuje veliko vode, in sama se trudi, da bi ji to tudi zagotovila. Ker se ukvarja z manekenstvom, njeno delo zahteva veliko ličil. Vendar ima ta lepotica »zdravilo« tudi za to. Ko ima prost dan, poleg kreme, ki varuje kožo njenega obraza, nosi le še – sončna očala.

»Ko potrebujem spremembo, se poigram z barvo las. Ko pa ne delam, imam na obrazu samo sončna očala,« je povedala ob neki priložnosti in pojasnila, da je zanjo zelo pomembno, da je njena koža vedno brezhibno čista in mladostno elastična.

 

🌴☀️🇧🇷 Beach Breakfast #RIO #Riostyle #garotadeipanema

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on


Moto Alessandre Ambrosio: večni oddih! Kot pravi, sama tako tudi živi. Ključ je v naravi, v preparatih, ki vsebujejo naravne sestavine, nežnih drobnarijah za ličenje naravnih in vedrih barv. Alessandra v šali rada poudari, da še filtrov na Instagramu ne uporablja več, zato pa so tretmaji, polni vitamina C, njena priljubljena stvar.

Ker leta mimogrede naredijo svoje in ker se ukvarja z delom, ki zahteva veliko potovanj, poleg spanca prisega tudi na zaščito pred soncem s svojimi najljubšimi kremami. S pomočjo samo nekaj nasvetov znane manekenke lahko tudi ti svoj videz pripelješ do popolnosti.

 

Good Night Singapore ✨🌙✨ till next time ...

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

 

 

Povezane teme: make up , večerni make up , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Mat ličila ali sijoča ličila, to je zdaj vprašanje?

Uporabljamo oboje, sijoča in mat ličila, na kakšen način in ob katerih priložnostih – pa bomo ugotovili skupaj...