Lepotni nasveti Alexine Graham

Britanski model Alexina Graham svetuje, da bi morale ženske več pozornosti posvečati sebi. Poudarja, da je pomembno negovati in čuvati svojo naravno lepoto, kot tudi, da jo sprejmemo in izkoristimo njen maksimum.

Dnevni minimalizem

 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on


Alexina obožuje svojo barvo las in svetlo polt, ki najbolj kažeta njen skrivnostni značaj. Sestavni del njene dnevne rutine pred nanosom ličil je vlažilna krema, ki pospešuje zdrav in svež videz kože na obrazu. 

V kolikor se strinjate z njeno lepotno filozofijo, vam predlagamo, da vsakodnevno uporabljate lahko BB kremo, ki na nežen način prekrije vse majhne nepravilnosti. Ravno tako je za Alexino ena najpomembnejših stvari pri ličenju pravilen odnos do svojega obraza in kože pred nanosom ličil. 

Večerna nega

 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on


Čeprav nam na svojem Instagram profilu kaže navdihujoče predloge, kako naj se pripravimo za večernji izhod, je Alexini tudi zvečer zelo pomembna nega obraza. Ne glede, ali gre za delovni ali nedelovni dan, prelepa Britanka za odstranjevanje ličil obvezno uporablja priljubljeno L'Oréal Paris micelarno vodo, ki je pri njeni večerni rutini nenadomestljiva. 

Preberi še: Posnemaj videz: Leila Bekhti

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

  • L'Oréal Paris Micellar Water

Povezane teme: L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Lepotni nasveti iz zakladnice lepotičke

​Nekdanji 'angelček' z bogato manekensko kariero se je preusmeril v lepotne vode, kjer na družabnih omrežjih s svojim videzom navdihuje ženske tako na...