Lepotni nasveti daljnega vzhoda

Lepotna rutina

 

A post shared by Gong Li 巩俐 (@officialgongli) on


Priljubljeno igralko boste le redko slišali govoriti o svojih lepotnih nasvetih, ki jih običajno začini z zanimivimi izjavami o splošnem dobrem počutju. Lepotna rutina tako po njenem mnenju vključuje tudi uporabo lepotnih izdelkov, kot tudi pozitivno dojemanje sveta. »Če se preveč obremenjujemo nam ne more pomagati prav noben lepotni izdelek,« je prepričana.

Prav tako je prepričana, da je največji lepotni nasvet, ki bi prišel še kako prav vsem ta, da si zagotovimo dovolj spanca. Sama namreč občasno spi tudi več kot deset ur. »Za Kitajke je pomembno, da se ponoči dobro naspimo, medtem ko je Kitajcem pomembno, da se dobro najejo. Prav zato imamo pregovor: 'Moški jejo, ženske spijo.'« Spanec je tako pomemben tudi za videz kože, zato fraza 'lepotni spanec' vendarle ni odveč.

Kozmetični nasveti


Lepotička svetuje, da se v posteljo odpravite brez skrbi, saj boste le tako poskrbele za lep videz in božansko počutje.

Njeni trije nepogrešljivi kozmetični nasveti: bledo rožnate ustnice, mat videz kože in ujemajoč videz večerne obleke ter senčila.

Preberi več: 8 najboljših lepotnih nasvetov vseh časov: svetovne lepotice razkrivajo svoje najljubše lepotne nasvete! (prvi del)

Povezane teme: nega, šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, zvezde , Gong Li

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Popolna ličila za Valentinovo

Če te počasi spopada sladka nestrpnost in te mučijo negotovosti glede tega, kako se pripraviti na poseben večer, bodi brez skrbi. Tu smo zato, da ti o...