Lepotni nasveti iz zakladnice lepotičke

Barbara Palvin je lepotička in po natančnem pregledu njenega družbenega profila smo našli nekaj idej, ki ti v prihodnjih mesecih lahko pridejo še kako prav.

Športni videz


Kdo pravi, da športna oblačila in ličila ne gredo skupaj? Barbara zažiga v črni športni trenerki, medtem ko si je oči poudarila z debelo črtico na veki in močnim nanosom maskare. Svež videz s kančkom usodnosti.

Ljubek videz


Za ljubek videz uporabi nekaj rožnatega senčila, ki ga previdno nanesi na veke vse do obrvi, kanček maskare, ustnice pa obarvaj z rožnatim glossom. Ne pozabi nanesti še kanček rdečila na lička in končano.

Rdeče ustnice


Barbara je dokaz, da že rdeče ustnice naredijo razliko. Le kanček maskare in rdeča šminka sta dovolj za čudovit učinek na obrazu.

Večerni videz


Odličen videz, če se s prijateljicami odpravljaš zvečer ven. Nekoliko temnejši odtenek rdeče šminke v kombinaciji s poudarjenimi očmi. Na veke nariši črtico in nanesi maskaro, pa si pripravljena na nepozabno noč.

Naraven videz


Barabara sicer prisega na naraven videz, tako jo boste le redko lahko videli z močnim senčilom in velikimi količinami rdečila na licih. Prepričana je, da česa takšnega ne potrebuje, zato se tudi na rdeči preprogi pojavlja povsem enostavno naličena.

Preberi še: Lepotni nasveti Alexine Graham

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Pure Red

Povezane teme: maskara, oči , L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zakaj moraš preizkusiti grafično črtalo

Pomlad je popoln čas za spremembe, kar velja tudi za ličila. Če je tvoja prva asociacija na pomlad pastelna barva na vekah, romantičen in nežen videz,...