Lepotni ritual pevske dive

Lepotni ritual: "Moja vsakodnevna rutina je precej nezahtevna. Kadar delam nanesem velike količine ličil, kadar pa lahko celoten dan preživim doma, se držim stran od make upa. Rada si privoščim nego las in masko nekajkrat na leto."


Vaša lepotna rutina napram mladostnim letom: "Po pravici povedano, ne kaj dosti. Vedno sem veliko časa namenila vzdrževanju, sedaj pa temu posvečam še nekoliko več pozornosti. Vzdržujem zdravo rutino, ne glede na to ali se tiče moje kože ali telesa. Vedno, ampak res vedno uporabljam kremo za sončenje z visokim faktorjem."

Najboljši lepotni trik: "Spanec, dovolj spanca! Rada bi si privoščila 9 ali 10 ur na noč, vendar ne gre zato poskrbim, da spim vsaj osem ur.Mislim, da lepota prihaja iz človeka samega, tvoje telo, misli in duša moralo biti v sozvočju. Verjame v meditacijo, saj kadar se dobro počutiš in si vesel enostavno sevaš lepoto."

Priberi tudi o: Obratni ombre: nov trend v senčenju las, ki je obsedel znane dame

Povezane teme: make up , šminka, zvezde

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Lepotica ima za seboj zavidljivo kariero modela, številne naslovnice modnih časopisov, modne revije najslavnejših modnih znamk, pojavljanja v filmih, ...