Lepotni rituali Li Bingbing

Igralka, ki je pred štirimi leti dopolnila štiri desetletja tako dobro skriva svoja leta, da bi jih brez pogleda na letnico rojstva le s težavo določili.

Lepotni triki


Štirideseta so leta, ko številne ženske iščejo čudežne recepte za odpravo gubic, medtem ko lepa kitajska igralka več kot očitno kljubuje zobu časa. In kakšen je njen recept?

Zjutraj si obraz najprej umije z ledeno hladno vodo. »Vsak dan svojemu obrazu privoščim mali jutranji spa. Vodo in bombažne blazinice že zvečer položim v hladilnik ter jih nato zjutraj, ko so že hladni, uporabim,« prizna lepotička, ki redno uporablja kremo za sončenje, saj slednja zaustavlja škodljive UV žarke in upočasnjuje staranje. Tudi njena BB krema vsebuje faktor zaščite proti soncu.

Maske za obraz


Kitajska igralka je velika uporabnica čistilnih in negovalnih mask za obraz.»Maske za obraz so izdelki, ki jih ljudje uporabljajo že stoletja. Včasih so jih naredili kar iz blata in deževnice,« nam z zanimivimi podatki postreže Li Bingbing. S pomočjo maske tako vlaži kožo, zato jo pogosto uporablja tudi med letalskimi leti, priporoča pa jo tudi pred nanosi makeupa za velike dogodke. Pred spanjem pa nikoli ne pozabi na nočno kremo.

Telovadba


Poleg nekaterih lepotnih ritualov pa se zaveda tudi pomena zdravja. Za sproščanje tako prakticira jogo in se ob tem razvaja tudi z dišečimi olji. Vsako jutro popije dva kozarca tople vode, ki odplakne vse škodljive strupe iz telesa. Lepotica z velikih platen navdušuje z brezhibno eleganco, z združevanjem na prvi pogled nezdružljivih vzorcev in zanimivo paleto barv.

Preberi še: Male skrivnosti uspešne blogerke

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Pure Reds

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

Povezane teme: nega obraza, L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...