Ličenje v hladnih zimskih dneh

V hladnih zimskih dneh moramo ličenje vsekakor prilagoditi temačnim jutrom in hladnim nočem. Prava podlaga na obrazu ščiti kožo pred mrazom in izsušitvijo, zimski make up pa bo poskrbel, da boš videti lepo tudi v zimskih dneh.

Pozimi vso pozornost usmeri v oči


Dnevni make up naj bo nežnejši in blažji, s pravo podlago, ki bo kožo zavarovala pred izsuševanjem, tvoje oči pa naj zablestijo v senčilih toplih in zemeljskih barv. Izbira barve je najbolj odvisna od barve tvojih oči in če želiš igrati varno, ne boš naredila napake, če se odločiš za enega od rjavih odtenkov, ki bo popolnoma ustrezen za dnevne, pa tudi večerne kombinacije.

Make up za večerni izhod je lahko nekoliko bolj intenziven, z močnejšim senčilom na očeh in z več sloji maskare. Če nimaš ustreznega senčila, ki bi pristajalo k tvoji kombinaciji oblačil, pomešaj dva odtenka in ustvari želeno barvo.

V zimskih dneh ne pozabi na rdečilo


V zimskih dneh ne pozabi na rdečilo, ki bo tvojim ličkom dalo potrebno barvo in zdrav videz. Izbiraj med rožnatimi in breskovimi odtenki, ki bodo vsekakor videti bolj naravni od rjavih tonov.

In za konec posebno pozornost nameni še ustnica

In za konec posebno pozornost nameni še ustnicam, ki so pozimi suhe, poškodovane in razpokane. Nega ustnic v zimskem obdobju bi morala biti drugačna od nege, ki jo izvajamo v toplejših mesecih. Vsekakor naredi piling, s čimer boš odstranila odmrle celice, ustnice pa nahrani z balzamom. Za večerne priložnosti izberi šminko v vinski barvi ali živordečih odtenkih.

 

Priberi tudi o:Novoletni makeup triki by @Ajda Sitar

Povezane teme: make up , nega, ustnice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Oglje kot sestavina izdelkov za čiščenje obraza

Zadnjih nekaj let so izdelki z ogljem, kot so maske in čistilna sredstva, doživeli pravi vzpon, razlog pa tiči v naslednjem...