Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Najčudovitejši in najbolj radosten večer v letu se bliskovito približuje in na veliko razpravljamo o praznični lokaciji, o stilu in družbi, v kateri ga bomo preživele, ter seveda o ličilih, ki jih bomo izbrale. Kar se tiče prvega dela, upamo, da boš sprejela pametno odločitev, kar pa se priložnostnih ličil in frizure tiče, smo tu mi, da se ti pomagamo orientirati, kaj gre in kaj ne. Če boš sledila našim nasvetom, boš v novoletni noči zablestela. Ličil in frizure nikakor ne smeš izbrati naključno, posebej ob tako posebnih priložnostih. Krasna frizura odseva tvoj karakter, hkrati pa povezuje vse ostale elemente tvojega videza, začenši od ličil, nakita, pa vse do oblačil in obutve. Zato ni nenavadno, da so za praznike mnogi frizerski saloni rezervirani že mesec dni vnaprej.

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Dos – ličila in frizura za novoletno noč

Katere frizure ti priporočamo za novoletni večer

Slovesne priložnosti, kakršna je ta, zahtevajo posebno frizuro, vendar z eno od možnosti nikdar ne moreš zgrešiti – s spetimi lasmi. Lahko izbiraš med figo, kitami, ribjo kostjo, izredno visokim konjskim repom in podobnimi možnostmi. Takšne frizure ne le da dodatno poudarjajo tvoj obraz in ličila, hkrati čudovito razkrijejo tvoj vrat.

Če ne spadaš med ljubiteljice spetih las in eksperimentov s frizurami, zadeva seveda ni obvezna. Spuščeni, lepo posušeni lasje, ravni, rahlo valoviti ali stopničasti so prav tako odlična izbira za ta večer. Za dodatno skrivnostnost, ki je v takšnih priložnostih vsekakor zaželena, ti priporočamo daljšo strehico, privihano v stran.

Če imaš kratke lase, pa bi jih vseeno rada nekoliko spremenila in polepšala, ti priporočamo, da si za ta večer izbereš izzivalen in seksapilen »zalizani wet look«. Vse, kar za to potrebuješ, je velika količina laka za lase, pa boš zasijala.

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Kako spojiti frizuro in oblačila

Če si se odločila za zaprto obleko z ovratnikom, bi šla z njo odlično dvignjena frizura. Izberi med visokim konjskim repom in dvignjeno lahkotno figo s par pobeglimi prameni, pa ne boš zgrešila.

Vselej izzivalna obleka z izrezanim hrbtom prav tako zahteva posebno frizuro. Odlično ji pristajajo dvignjeni, pa tudi nežno valoviti lasje, posebej srednje dolžine.

Kako se ob tej priložnosti naličiti kot profesionalka

Mnoga dekleta se ob tej priložnosti odločijo za profesionalne umetnike ličenja. Če se ti to zdi bolj preprosto in dostopno, nimamo nič proti, saj profesionalci zagotovo najbolje vedo, kako se ličiti.

Če pa si se odločila, da se boš naličila sama in se potrudila za svoj posebni videz, potem sledi parim nasvetom, ki smo jih prevzeli od profesionalcev. Profesionalno ličenje lahko postane vrhunska veščina šele tedaj, ko se nenehno učimo in poizkušamo.

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Uporabljaj samo kakovostne izdelke

To ni čas, ko je treba biti skromen, vsaj kar se ličil tiče, ki naj bi na tvojem obrazu ostala čim dlje. Zato so najpomembnejši kakovostni izdelki in čopiči za ličenje. Na drugem mestu je seveda vaja. Ne skrbi, imaš povsem dovolj časa, da zvadiš naslednje korake in se naučiš skoraj vse, kar potrebuješ za profesionalno ličenje.

Ne preskoči izdelka za ličenje, na katerega prisegajo vsi profesionalci!

Ta priložnost ni kot vsaka druga, zato v ličenje poleg klasičnih izdelkov uvrsti še nekatere, ki jih do sedaj morda še nisi uporabljala. To so primer (baza), osvetljevalec, sijaj in izdelek za pričvrstitev.

Primer (ali baza) bi moral biti na vrsti pred nanašanjem ličil na obraz. Deluje dolgotrajno in zares fantastično. Primer uspešno skrije obrazne gube, izpopolni razširjene pore (da je koža videti pomlajena in napeta), zahvaljujoč njemu se ostala ličila povsem spojijo s kožo. Hkrati maksimalno izenačuje ten, zato je ob takšnih priložnostih povsem nenadomestljiv.

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Osvetljevalec je že na veliko osvojil svet, modne vodiče in tudi ulice tvojega mesta. Svežina, sijaj in vedrost, ki jih na njih videvaš, so zlahka dosegljivi – s pomočjo osvetljevalca na pravih mestih in v pravih količinah. Tako je skorajda nujno, da z njegovo pomočjo zasiješ v novoletni noči. Nanašamo ga na vrhove ličnih, tik nad ustnico in na brado, za ta večer pa ga lahko mirne duše uporabiš tudi za veke.

Sijaj je preprosto neizogiben, naj gre za bleščice, za glos za ustnice ali za kose oblačil. Mirno lahko pretiravaš s svetlikanjem, zato se prepusti igri in preizkušaj.

Pričvrstitev je obvezna. Ne le, da ličila pritrdi, hkrati kožo tudi matira, mat ličila pa so tako ali tako povsem v trendu.

Don'ts – ličila in frizura za novoletno noč

Na to posebno noč si nikakor ne smeš dovoliti, da se pojaviš brez urejene frizure, ali še huje – s klasičnim nizkim repom ali neurejeno figo. Tako bi bila videti, kot da si se le mimogrede ustavila na silvestrovanju, ko si se vračala iz telovadnice, česar si seveda ne želiš.

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Kar se tiče ličenja, te želimo opozoriti na nekaj napak pri ličenju, ki se jim kolikor je le mogoče izogibaj:

1. Začela si z ličenjem, vendar prej nisi dobro očistila in navlažila svojega obraza. (Brez teh priprav je vse ostalo zaman.)

2. Zgrešila si pri barvi pudra, zato si videti kot na maškaradi in ne na Silvestrovanju. (Bodi pazljiva pri izbiri pudra in se odloči za tistega, ki je kar se da podoben tvojemu tenu, ne glede na to, kaj pristaja tvoji prijateljici.)

3. Izbrala si presvetel korektor. (Korektor tudi mora biti svetel, vendar ne preveč, saj sicer lahko le še bolj poudariš tisto, kar si hotela prekriti.)

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

4. Osvetljevalec si nanesla na napačna mesta. (Misli na to, da bo učinek v tem primeru svetenje, ne pa subtilen sijaj.)

5. Zaprla si oči in začela z nanašanjem črtala. (Da bi ustvarila lepo linijo, črtalo vselej nanašaj na odprte oči.)

Zdaj ko si čudovito spojila ličila, frizuro in stil oblačil, ti preostane le še to, da si na obraz nadeneš nasmeh in da se imaš v novoletni noči čudovito. In prav to ti tudi najbolj želimo!

Preberi še: Sezona čestitanja in poljubov: dolgotrajna šminka za ustnice je rešitev

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Highlighting Star Drops

Povezane teme: make up , senčila za oči , svečani make up , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice, mat, večerni make up , frizura, slog, praznični make up, Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up, rdečilo, korektor, osvetljevalec, primer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nova skrivnost umetnikov ličenja: tehnika »Floating Crease«

Floating crease« tehnika bo, sodeč po Instagram profilih modnih in lepotnih hiš, na lepotni sceni povsem prevladal...