Ličila za občutljive oči

Občutljive oči lahko reagirajo na določene sestavine v kozmetičnih izdelkih, kar zna biti zelo neprijetno. Ravno zato vas občutljivo področje okoli oči lahko pogosto omejuje pri uporabi ličil, ki jih imate rade. Vsem dekletom, ki imajo težave z očmi, kot so pretirana solzenja, rdečica ali srbeče oči, ponujamo nekaj nasvetov in predlogov, ki vam lahko koristijo.

Manj uporabljajte barvico za oči


Priporočamo vam, da vzamete priljubljeno barvico za oči iz neseserja in jo nekaj časa ne uporabljajte.  Vemo, da barvica poudarja oči, vendar lahko hkrati razdraži občutljive oči, saj se dotika občutljivega dela očesa. Barvica pogosto povzroča močnejše solzenje, vse pa dobro vemo, kako grdo je videti razmazana barvica, ki hkrati pokvari celoten videz. Ker ste navajene uporabljati barvico vsak dan, vam verjetno ta sprememba navade ne bo všeč. Vendar verjemite nam in spremenite vašo navado, saj vam bodo vaše oči resnično hvaležne.

Popolna menjava

Če ste se odločile zamenjati priljubljeno barvico z drugim izdelkom, vam predlagamo, da izberete kakovostno črtalo za veke. Črtalo daje očem kanček mističnosti. Ker se nanaša na veke, ne draži oči in z njim naredimo lepo ter obstojnejšo črto. Svetujemo vam, da izberete vodoodporno črtalo. Njegove sestavine vam zagotavljajo popoln videz za vsako priložnost, hkrati pa vam ne bodo dražile očes.

Vedno dobro odstranite ličilo

Odstranjevanje ličil je zelo pomembno, tako kot tudi nanašanje. Trudite se, da vedno uporabljate čistilo, ki dobro odstranjuje ličilo na področju okoli oči. Tako boste prepričane, da po napornem dnevu očem ponujate več kot potreben počitek.  

Ne varčujte, ko gre za kakovost


Ličilo, ki ga nanašate na oči, ima velik vpliv na njihovo zdravje. Zato je vlaganje v kakovostno kozmetiko pravzaprav vlaganje v lastno zdravje. Zato ne varčujte, ko izbirate ličila za svoje občutljive oči.  Na trgu jih je dovolj, med katerimi lahko najdete tista, ki vam najbolj ustrezajo.

Preberi več: Trije triki s katerimi se boš poslovila od grudic

Povezane teme: maskara, nega, črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Poletni trendi 2019: maslena koža je največji hit ličenja!

Na meniju svetovnih »make up« kuhinj se je znašla nova specialiteta, tako mehka, sočna in bleščeča, da se ji to poletje nihče ne bo mogel upreti...