Ličila za slovesnosti: kako jih ohraniti na obrazu celo noč

Ko se bližajo prazniki se začne sezona novoletnih, božičnih, šolskih in poslovnih zabav. Za te priložnosti morajo tvoja ličila biti zanesljiva od samega jutra, skozi dnevne obveznosti, do zaključka večerne svečanosti. Kakšna je možnost, da svečana ličila zdržijo cel dan in celo noč? Velika! Če le upoštevaš naše make up nasvete.

Licila za slovesnosti: kako jih ohraniti na obrazu celo noc

Ličenje za slovesne priložnost – prilagodi dnevni videz, ki ga boš zlahka nadgradila

Tekom dnevnih obveznosti ni primerno nositi večplastnih, vpadljivih in kričečih ličil. Dnevni look mora vselej biti subtilen, naraven in nežen. Zato pa obstajajo izdelki, s katerimi lahko ustvariš dobro bazo, s čimer bo kasnejše dodajanje ostalih preparatov bistveno lažje, poleg tega pa bodo ličila ostala na svojem mestu, dokler želiš.

Primer je obvezen!

Osnovni izdelek, ki ga lahko naneseš že v začetku dne, njegovo delovanje pa ti bo veliko pomenilo tudi kasneje, je baza ali primer. Primer je morda najpomembnejša sestavina dolgotrajnih ličil. Mojstri svoje obrti – profesionalni umetniki ličenja z razlogom prisegajo nanj. Je brezbarven, a tako neviden sijajno ščiti tvojo kožo in je glavno zagotovilo, da ličila ne bodo spolzela in izginila s tvojega obraza tudi po daljšem času. Hkrati gladi razširjene pore, nevtralizira gube, prekriva akne in popokane kapilare.

Licila za slovesnosti kako jih ohraniti na obrazu celo noc

Nikdar ne pozabi na korektor in vedno ga nosi s seboj

Vse, česar nisi uspela nevtralizirati s pomočjo baze, prekrij s korektorjem. Z nanosom korektorja na problematična področja si že na pol poti s pripravami na težja ličila.

Ustrezen tekoči puder

Puder, ki se bo tvoji koži in tenu perfektno prilagodil, je tekoči puder z dolgotrajnim učinkom, ki ne bo v par urah kar čudežno izginil s tvojega obraza. Zato ti priporočamo, da med obvezno opremo svečanega ličenja vključiš obstojen mat puder. V to skupino spadajo full coverage pudri, ki trajajo tudi do 24 ur od trenutka nanosa. Najboljši tekoči pudri so vsekakor tisti, ki so obstojni in jih ni treba nenehno popravljati, kar je še posebej pomembno v sezoni novoletnih praznikov, ko jih želimo obdržati skozi dnevno in večerno toaleto. Takšni pudri ustrezajo tako normalni in kombinirani, kot tudi mastni koži, in vsebujejo sestavine za vidno zmanjšanje znakov utrujenosti.

Licila za slovesnosti kako jih ohraniti na obrazu celo noc

Kako nanesti full coverage puder?

Za razliko od klasičnih pudrov z manjšo prekrivno močjo, ki so bolj primerni za dnevno rabo, se te pudre nanaša drugače. Vsebino le enkrat iztisni v dlan in začni z enakomernim nanosom preko celega obraza in vratu, to pa počni izključno s prsti in ne s pomočjo čopičev. Toplota tvojih prstov bo namreč pomagala, da se puder lažje in bolje stopi s tvojo kožo.

Po nanosu tega neizogibnega dela dnevnih ličil, ki bo na svojem mestu ostal tudi po mnogih urah, boš z največjo lahkoto nadaljevala z nanašanjem preostalih ličil.

Licila za slovesnosti kako jih ohraniti na obrazu celo noc

Ličila za slovesnosti – za sijajen videz na zabavi

Da bi videz prilagodila priložnosti, ličila za slovesne priložnosti poudari z nekaterimi dodatnimi izdelki, ki močno spremenijo učinek celotnega videza.

S tem mislimo, da se osvobodi, prepusti se domišljiji in svoj videz polepšaj z uporabo osvetljevalca, rdečila, senčil, črtala in drugih make up izdelkov po lastni želji. Zabave so priložnost, ko lahko mirne duše pretiravaš z bleščicami, barvami in intenzivnostjo.

Licila za slovesnosti kako jih ohraniti na obrazu celo noc

Izkoristi ličila na pameten način, prepusti se praznični čarovniji in naj zabava traja celo noč!

Preberi še: Kako te ličila in frizura lahko na videz pomladijo

Za ta videz priporočamo

  • YSL All Hours Stick

  • YSL All Hours Encre De Peau

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

  • Lancôme Prep And Hydrate Illuminating Make-up Primer

  • Lancôme Prep And Matte Primer

  • Lancôme Fix It Forget It Setting Mist

  • Lancôme Teint Idole Ultra Stick

  • Lancôme Loose Setting Powder Translucent

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , rdeča šminka , svečani make up , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice, večerni make up , dnevni make up , novoletni videz, praznični make up, Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up, Yves Saint Laurent, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij popolno maskaro za tvoje trepalnice

Maskara je prav zares najboljša (kozmetična) prijateljica večine žensk. Tudi če se bolj poredko ličiš, imaš v toaletni torbici zagotovo vsaj eno maska...