Maček in ličila: Triki za prekrivanje sledi najbolj nore noči

Mislite, da sta glavobol in vrtoglavica edina očitna simptoma mačka? Ravno nasprotno, saj bo posledice nepozabne noči najbolj občutil vaš obraz. V takšnih situacijah je treba vedeti, kako se osvežiti s pomočjo ličil, zato začnite kar z L'Oréal Paris Infaillible Total Cover paleto korektorjev.

Močna vijoličasta


Mogoče je ravno vijoličasta najbolj vpadljiva barva, a je popolna izbira za rumeno ali sivo kožo, ki je izgubila svoj naraven sijaj. Neprespana noč bo na žalost še bolj poudarila ta dva neželena odtenka, pa je zato vijolični korektor idealen, da obrazu vrne sijaj.

Kako?

S pomočjo vijoličastega korektorja narišite veliko črko „V“ na sredino čela. Isto barvo nanesite tudi na del obraza pod očmi vse do ličnic, da bi izenačile polt in jo pripravile za ličenje. Potem bež odtenek, ki ste ga izbrale iz palete, nanesite na podočnjake in na brado.

Na koncu uporabite zelen korektor tako, da ga nanesete na spodnji del obraza pod vijoličnim in se z lahkotnim blendiranjem rešite vseh vidnih znakov mačka.

Preberi še: Jutranja situacija: Kako najhitreje prekriti podočnjake

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover Palette

Povezane teme: dnevni make up , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Napredni vodič ličenja: konturiranje čeljusti

Jasno je, da v spretnih rokah bronzer in osvetljevalec lahko delata čudeže. Če tvoja make up rutina vključuje tudi set za konturiranje obraza, te bo t...