Majorka makeup videz by Ajda Sitar

Raziskovala sem jo kar nekaj dni, a ker sem potovala le z ročno prtljago, sem morala biti pri kozmetiki kar se da »varčna«. S seboj sem vzela nekaj preverjenih Maybelline makeup izdelkov, ki me prav nikoli niso pustili na cedilu.

Lahkotna, a obstojna podlaga

Dejstvo je, da je makeup na višjih temperaturah (ki jih spremlja tudi znojenje) slabše obstojen. S toplejšim podnebjem v mislih sem izbrala tekočo podlago Maybelline Fit Me Matte +Poreless, ki je na koži lahkotna in ima mat zaključek. Na poletnih temperaturah se je obnesla odlično, na obrazu je zdržala praktično celoten dan. Še en produkt, ki je poskrbel za brezhiben videz moje polti, je Maybelline Master Camo paleta korektorjev, ki vsebuje dober nabor različnih odtenkov za prekrivanje različnih kritičnih področij in še dva osvetljevalca. Praktično, saj vsebuje več v enem!

Več o paleti korektorjev si lahko preberete tukaj.

Očesni makeup

S seboj sem vzela paleto senčil Maybelline The 24karat Nudes, ki ponuja pester nabor barvno nevtralnih in nekoliko bolj drznih odtenkov. Največkrat sem posegala po zlato rjavih tonih, en večer pa sem si privoščila tudi vijolično senčilo. Oči sem še občrtala z Maybelline Linerefine črnim svinčnikom ali/in pa Maybelline Master Precise eyelinerjem za nekoliko bolj glamurozen videz. Spremljala me je tudi maskara, ki obljublja angelske trepalnice. Že nekaj tednov Maybelline The Falsies Push Up Angel maskaro testiram in priznam, da mi je vedno bolj všeč (plus je tudi ta, da se še vedno ni posušila!).

Več o Push Up Angel maskari si lahko preberete tukaj.

Nude na ustnicah in bronzer na licih

V duhu s poletno atmosfero sem nekaj zagorelosti pričarala na licih z Maybelline Master Sculpt dvojčkom, ki vsebuje bronzer ter osvetljevalec. Bronzer je namreč popolnega odtenka za ustvarjanje optičnih senc (torej: contouringa), hkrati pa da obrazu nekaj zagorelega pridiha. Na ustnicah sem večinoma nosila le balzam za ustnice ali pa novo šminko Maybelline 981 Purely Nude v »nude« odtenku z mat zaključkom.

Več o novih Maybelline šminkah si lahko preberete tukaj.

Preberi še: Tekoča podlaga, ki sva jo testirali skupaj s sestro by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York Pushup Angel

  • Maybelline Master Camo Color Correcting Kit

  • Maybelline New York Master Precise Eyeliner

  • Maybelline New York Color Sensational Purely Nude 981

Povezane teme: make up , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se v stilu boho

Svobodni boho duh je tudi letos prisoten v modi, dizajnu in makeupu...