Make up horoskop: Najboljša darila za vodnarko

Njihov življenjski moto je »JAZ VEM«. Če imaš vsaj eno prijateljico vodnarko, zagotovo veš, da imajo vselej prav in vedno vse najbolje vedo. Predstavnice tega horoskopskega znamenja se na vso moč trudijo, da bi dobile tisto, kar želijo, in v tem tudi skoraj vedno uspejo. Zato je izbira darila za vodnarko relativno lahka naloga, saj je skoraj zagotovo vsem dala vedeti, kaj si želi.

Glede na to z naslednjimi izdelki ne morete zgrešiti:

Izdelki za hidratacijo kože

Čeprav gre za zračno znamenje, je vodnar simbol varuha vode. Zato se pripadnicam tega znamenja zdi zelo pomembno, da je njihova koža vedno dovolj navlažena in dobro negovana. Izdelki za hidratacijo so darilo, ki bodo pri vodnarki zagotovo vzbudili občutek posebnosti. Predlagamo gel za čiščenje obraza ali micelarno vodo, prav vsaka pripadnica tega horoskopskega znamenja pa se bo razveselila kakovostne dnevne ali nočne vlažilne kreme.

Color coordination

Barva, povezna s tem znamenjem, je nebeško modra, zato bi ta morala biti tvoja »zvezda vodnica« pri izbiri darila. Izbor make up izdelkov je resnično širok – od palete senc, prek maskare, do črtala v modrem odtenku. Četudi se ti morda zazdi, da je posamezni izdelek preveč ekscentričen in ga je težko uskladiti s preostalimi ličili, ne skrbi, vodnarka bo uspela ustvariti odlično kombinacijo. Saj je – kot smo rekli na začetku – življenjski moto vodnarke »JAZ VEM«.

Za njene nohte, z ljubeznijo

Vodnarke uživajo v vsakem nežnem dotiku, zato je zanje pomembno, da so njihove roke vedno negovane in nežne. Vsaka predstavnica tega horoskopskega znamenja se bo razveselila seta za manikuro in pedikuro. Ali pa, še boljše, odpelji svojo ljubo vodnarko na nepozaben tretma v bližnji salon, kjer bo ob zvokih svoje priljubljene pesmi uživala, medtem ko bodo profesionalci poskrbeli za njene nohte.

Preberi še: Ideje za barvito manikuro

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

Povezane teme: maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dva izdelka za ličenje oči, ki ju moraš vselej imeti pri sebi

Če bi morala imenovati dva izdelka, ki ju preprosto moraš imeti v torbici, bi izbrala puder, maskaro, bronzer, ali kaj drugega...