Make up ideje za pisan outfit

Če obožuješ pomlad iz že omenjenih razlogov, moraš, ko gre za šminko, izbirati bolj umirjene oziroma nevtralne različice, v katerih naj prevladuje ena barva, in to ena tistih, ki jih vsebuje tvoj outfit.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Najbolj posrečena rešitev je, da šminko uskladiš z eno od barv tvoje kombinacije oblačil. V poštev pridejo tudi bleščila in tudi ultrapopularne mat šminke.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ko gre za preostanek make upa, je najbolj varno, da izbereš nevtralne tone v bež odtenkih, da boš dosegla popolnoma naraven videz.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za pogumnejše dame je idealna rešitev poigravanje s črtali v eni od barv outfita. Za tiste še drznejše obstaja tudi možnost, da izberejo odtenek, ki je v popolnem kontrastu z barvami garderobe.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Zadnja, a nič manj pomembna, je vsekakor maskara, ki bo poudarila tvoj pogled. Če si izbrala naravni make up, jo nanesi v več plasteh.

Preberi več: Festivalski hipijevski videz: predlogi za stiliranje in ličenje za najboljšo zabavo!

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako izbrati bronzer glede na ton in podton kože

Ob izbiri kateregakoli kozmetičnega izdelka moraš biti pozorna na ton in podton svoje kože, saj morajo proizvodi ustrezati obema. Nič drugače ni pri i...