Make up ideje za pisan outfit

Če obožuješ pomlad iz že omenjenih razlogov, moraš, ko gre za šminko, izbirati bolj umirjene oziroma nevtralne različice, v katerih naj prevladuje ena barva, in to ena tistih, ki jih vsebuje tvoj outfit.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Najbolj posrečena rešitev je, da šminko uskladiš z eno od barv tvoje kombinacije oblačil. V poštev pridejo tudi bleščila in tudi ultrapopularne mat šminke.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ko gre za preostanek make upa, je najbolj varno, da izbereš nevtralne tone v bež odtenkih, da boš dosegla popolnoma naraven videz.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za pogumnejše dame je idealna rešitev poigravanje s črtali v eni od barv outfita. Za tiste še drznejše obstaja tudi možnost, da izberejo odtenek, ki je v popolnem kontrastu z barvami garderobe.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Zadnja, a nič manj pomembna, je vsekakor maskara, ki bo poudarila tvoj pogled. Če si izbrala naravni make up, jo nanesi v več plasteh.

Preberi več: Festivalski hipijevski videz: predlogi za stiliranje in ličenje za najboljšo zabavo!

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Črtalo od A do Ž

Zadolženo je za celotno preobrazbo videza, saj oči naredi vizualno večje in podaljšane, pogled pa seksipilnejši in bolj mističen. Z njim lahko dosežeš...