Make-up izdelki, ki so vredni naložbe

Na trgu ličil je iz leta v leto več različnih izdelkov, katerih cene se gibljejo od sprejemljivih do izredno visokih. A ko gre za ličila, velja zlato pravilo, da bolj kakovostni izdelki dajejo tudi boljše rezultate. Obstaja nekaj make-up izdelkov, v katere je vredno vložiti denar.

PUDER


Prvi izmed teh je vsekakor puder. Pomembno je najti puder, ki bo ustrezal kakovosti in tipu tvoje kože, po drugi strani pa ne bo preveč agresiven in ne bo dajal občutka pretirane teže na obrazu. Poleg pudra je izjemno pomembno izbrati tudi pravi primer oziroma bazo. Dober primer je pri ličenju zelo pomembna postavka, saj je od njega odvisno, kako se bo puder prijel kože in kako dolgo bo obstojen.

KOREKTOR


Če te mučijo podočnjaki, je dober korektor ena izmed ključnih stvari, ki jih moraš imeti. Vedno pazi na odtenek. Če imaš vijoličaste podočnjake in izbereš izrazito svetel korektor, jih boš z njim le še osvetlila. Nikoli ti naj ne bo nerodno preskusiti korektor na obrazu, saj so testerji namenjeni prav temu.

PRIPOMOČKI ZA MAKE UP


Če si strastna privrženka ličenja, veš, kako pomembno je imeti kakovostne pripomočke za nanos ličil. Odločiš se lahko za komplet ali pa jih kupuješ posamezno. Izbiraš lahko med čopiči za puder, lica, korektor, ustnice – izbira je tvoja.

RDEČILO ZA USTNICE


In nenazadnje, brezčasen izdelek, v katerega se splača investirati, je rdečilo za ustnice. Dobra in obstojna šminka bo vsak obraz naredila poseben, izbira odtenka, ki ti je všeč in ti pristaja, pa je seveda tvoja naloga.

Priberi tudi o: Šest nasvetov za ličenje rjavih oči

Za ta videz priporočamo

  • BB Dream Fresh

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Gold Obsession by L'Oreal Paris

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • Color Rich Lip Palette Red

  • True Match Conclear

Povezane teme: make up , bleščilo za ustnice , bb krema , tekoči puder , puder, ustnice, Zimski trendi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Danes, ko so v modi čim bolj naraven videz, minimalistična ali monokromatična ličila, svež in sijoč videz obraza, niti ni čudno, da so se sijaji za us...