Make up, ki se ujema s kopalkami

Nepravično zaničevana ličila na plaži so navsezadnje postala legitimna! Vešče izbrana in s kopalkami ujemajoča poletna ličila vas bodo naredila povsem naravne, negovane in v skladu z morskim ambientom.

Kakšne kopalke nosiš letos? Poglej si naše predloge za ličenje!

makeup ki se ujema s kopalkami

Če imaš kopalke črne barve

Poudari ustnice! Vodeni sijaj za ustnice v gloss izvedbi, s pridihom barve! Perfektno se bo uskladil z vsemi modeli kopalk v črni ali pretežno črni barvi. Še boljše: odlično se spaja s plažno atmosfero. Izberi sočne okuse in poletne barve sijaja za ustnice, nadeni si sončna očala in uživaj! Z lakom za nohte v isti barvi, a v še bolj intenzivnem odtenku, boš popolno zaokrožila to nedvomno zapeljivo kombinacijo.

Če imaš kopalke modre barve

Ah ta turkiz … Tako sveža in energična barva. Nezgrešljivo se ujema z morskim ambientom – sonce, pesek, voda … Misli na to, ko se slikaš za Instagram. Kar se ličil tiče, ti predlagamo le nekaj mat ali diskretno svetlikajočega se bronzerja, s katerim poudari obrazne linije kot pri konturiranju. Pri tem so nude nohti nezgrešljiva izbira, enako pa tudi dober slamnik!

Če imaš kopalke bele barve

Ah, seveda. Dobro veš, da zagorel ten pride najbolj do izraza prav v belih kopalkah. Kar se ličil tiče, ti predlagamo nekaj povsem nepričakovanega za plažne izvedbe: naličene oči in paleto senc! Poudari oči s sočnimi rdečkastimi, rožnatimi ali rumenkastimi odtenki, enobravno ali v kombinaciji. S tako senčenimi vekami in nekaj maskare predlagamo le še koktejl iz plažnega bara (v ustrezni barvi in dekoraciji!), ki bo dopolnil tropsko podobo, ki se ji ni moč upreti.

makeup-ki-se-ujema-s-kopalkami

Če so tvoje kopalke rdeče ali roza barve

Barva ustnic, ki spremlja barvo kopalk, je zadetek v polno. Namesto intenzivnih barv in gostih struktur šminke pa izberi lahkotnejše rdečilo, ki bo tvoje ustnice poudarilo z malo rdečega ali roza pigmenta. Ko gre za manikuro, naj se tudi nohti pridružijo isti barvi. Torej, naj bodo nohti rdeči ali pa povsem nevtralni – česar pa zagotovo ne bo mogoče reči za vtis, ki ga boš s svojim videzom puščala, kjerkoli boš!

Rumene kopalke

Z rumenimi kopalkami potrebuješ veliko, veliko maskare za posebej poudarjene trepalnice! In to črne maskare za doseganje atraktivnega črno-rumenega kontrasta. Najboljša maskara za plažo je vsekakor vodoodporna, za njeno lahko odstranjevanje pa bo poskrbela micelarna voda. Če si želiš ustvariti nekoliko bolj ekstravagantno kombinacijo, izberi maskaro modre barve. Lahko jo pospremiš tudi z diskretno zarisanim črtalom v isti barvi, s seboj pa vzemi ogledalo za ličenje za potencialne korekcije pod senčnikom.

Preberi še: Ličila na plaži, da ali ne?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

  • Essie Ballet Slipers

  • Essie Too Too Hot

Povezane teme: make up , oči , šminka, poletje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni izdelki, brez katerih ta september ne boš mogla

Če gre verjeti vremenski napovedi, je pred nami še eno indijansko poletje, zato je september pravi čas, da preizkusiš lepotne izdelke, ki ti bodo vdah...