Make up napake, ki si jim verjetno podlegla, pa sama niti ne veš

Čeprav tudi umetnost potrebuje zrak in svobodo, v kateri lahko zadiha, včasih umetnik prav tako potrebuje kanček spodbude v pravo smer. Prav zato smo se odločili deliti tri najpogostejše make up napake, ki si jih morda niti ne zavedaš.

Kričeče oči


Črtalo za oči lahko poudari njihovo obliko in jih naredi bolj opazne, kljub temu pa lahko debela in težka črta na spodnji veki povzroči prav obraten učinek. Debela črta pod očmi jih lahko tako optično zmanjša, obraz pa postara, zato bodi prepričana, da je linija tanka in naravna.

Trde linije


Vse prepogosto videvamo dekleta s težkim in neenakomerno nanešenim rdečilom za lica. Bistvo je namreč v tem, da naneseš nekaj na sam začetek ličnice, potem pa vse do senc in ga ob koncu zadimiš. Čopič naj bo pri tem mehak, saj boš le tako lahko dosegla nežne in naravne linije.

Obrvi kot iz risanke


Obrvi seveda potrebujejo obliko in definicijo, saj so vendarle eden izmed ključnih dejavnikov pri oblikovanju obraza. Vendar pa lahko prekomerno poudarjene obrvi nase privabijo vso pozornost, vendar ne v pozitivnem smislu. Če se temu želiš izogniti uporabi mehek in naraven rjav svinčnik, pri tem pa počasi 'blendaš' barvo in tako ustvariš naraven videz.

Preberi še: Razkrite največje make up skrivnosti

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Super Liner Ultra Precision

  • L'Oréal Paris Superstar

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Palette Pink

  • L'Oréal Paris Brow Artist

Povezane teme: oči , obrvi

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Senčila za oči od A do S

Ne pravijo zaman, da je znanje zlato, zato osvojite spodnje lekcije in postanite mojstrica senčenja...