Make up napake na prvem zmenku

Čar prvega zmenka je v pričakovanju, negotovosti in pripravi vsakega detajla do podrobnosti. Nalijemo kozarček vina, predvajamo priljubljeno pesem, sedemo pred ogledalo in začnemo s svojim lepotnim ritualom. Vsaka od nas ima svoj način priprave, cilj pa je skupen vsem – popoln videz. Včasih nam gre to dobro od rok le zato, ker smo osvojile majhne skrivnosti in trike velikih umetnikov ličenja.

Katere so tiste malenkosti, ki nam lahko preženejo metuljčke iz trebuha tik pred prvim zmenkom?

Temne šminke

Bolj dramatične ustnice res so izredno aktualen modni detajl, vendar nikakor niso prava izbira za prvi zmenek. Četudi ostala ličila niso preveč napadalna, temna šminka pušča vtis težkega in napadalnega ličila, kar zagotovo ni všeč nobenemu moškemu. Temna šminka hkrati lahko pušča sledi na zobeh in kozarcih, česar si na romantični večerji gotovo ne želiš.

Lepljivi, težki sijaji za ustnice

Sijaj za ustnice je odličen izdelek, ki ustnicam daje polnost in volumen, vendar situacija lahko postane precej neprijetna v trenutku, ko si te tvoja »ljubezen« zaželi poljubiti. Prepričani smo, da ne obstaja moški, ki bi rad občutil lepljivi glos na svojih ustih.

Preveč »smokey«

Temne sence nikakor niso nekaj, kar bi potrebovala za prvi zmenek. Enako kot s temnimi šminkami, s preveč temnimi vekami zlahka pustiš vtis dekleta, ki pretirava s količino ličil. Namesto tega je dovolj, če na trepalnice naneseš kakovostno maskaro, in tvoj zaljubljeni pogled bo povedal dovolj.

Bronzer na vse strani

Vemo, da si želiš, da bi bil tvoj obraz popolno definiran, vendar uporaba velike količine bronzerja nikakor ni rešitev. Posebej pozimi, ko obstaja velika možnost, da tvoja ličila končajo na plašču. Noben moški si ne želi videti ženske, ki so se ji ličila razmazala po celi obleki. Še manj pa je možnosti, da si jo bo zaželel videti ponovno.

Preberi še: Največje napake pri konturiranju

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 60 Tease

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, sijaj za ustnice, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skrivnosti profesionalcev ličenja: Ličenje okroglega obraza

Ovalna fiziognomija, nekako značilna za naše kraje, že dlje časa ni moderna. Ličenje okroglega obraza predvideva nekaj strateških korakov, ki se jih p...