Make-up navdih: kraljevsko modra

Tako drzen in močan odtenek modre barve je definitivno videti najbolje na vekah, a da boš res izkoristila ves njegov potencial, ne pozabi, da preprosto nanašanje senčila ni dovolj.


#1 Če izbereš senčilo te barve, upoštevaj, da ga je treba obrobiti s temnimi odtenki črtala za oči, da boš tako dodatno poudarila lepoto svojih oči.

Strokovnjaki za ličenje priporočajo kombiniranje zlatega senčila in črnega črtala za izdelavo obrobe, nato pa zapolnjevanje praznine s senčilom kraljevsko modre barve.


#2 Enako močan vtis pustijo tudi črtala za oči v tem odtenku, ki ponujajo veliko možnosti, da poudariš svojo naravno lepoto ter obliko oči in obrvi.

Upoštevaj, da ne glede na to, za katero obliko nanašanja črtala za oči se odločiš - pod očesom, nad očesom, z zavitim lokom ali ravno linijo - potrebuješ kakovostno maskaro, ki bo spremljala tako močno barvo.


#3 Preteklo leto je vladal trend temnih šmink, najpogumnejša dekleta pa so izbirala šminko kraljevsko modre barve.

To je lahko odlična izbira - vendar le, če imaš polnejše ustnice in temnejšo polt, ker sicer lahko dosežeš ravno nasproten učinek od želenega.


#4 Če izbereš kombinacijo oblačil, v kateri prevladuje ta barva, lahko oči naličiš s kraljevsko modrimi odtenki, ni pa nujno!

Odlično bo videti tudi, če jo kombiniraš s šminko, v kateri prevladujejo različni odtenki modre barve.

Če nosiš oblačila ne preveč strogega kroja, ki dopuščajo eksperimentiranje z načinom ličenja, sta lahko kraljevo modra barva in ciklamno senčilo za oči ali bleščilo za ustnice zmagovalna kombinacija!

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kraljevsko modra je čudovita tudi v kombinaciji s krvavo rdečo šminko ali z več bronzerja.

In ne pozabi glavnega pravila: kraljevsko modra barva + maskara = kombinacija, ki jemlje dih!

Preberi več: Top pet odtenkov rdečila za ustnice za vsako priložnost

Povezane teme: maskara, senčila za oči , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Top 10 izdelkov za ličenje oči za začetnike

Nauči se, kako naličiti oči, in osvojila boš veščino ličenja! Morda zveni banalno, ampak je vseeno resnično. Verjetno si opazila, da so nekatere žensk...