Make up priporoča: Tekoči puder za hidrirano kožo skozi cel dan

Iskreno povej, ali tvoj videz vpliva na tvojo samozavest? Povsem gotovi smo, da vas bo večina odgovorila z DA – in to z velikimi črkami! Prepričani smo tudi, da boste pri tem iskrene.

Videz kože vpliva na samozavest


Samozavest je predvsem v zimskem času v veliki meri odvisna od izgleda kože obraza, ta pa je odvisen od količine vlage, ki ji jo v hladnih dneh zagotavljamo. Mrzel veter in nizke temperature kožo izsušijo in včasih se ves naš trud, da bi ohranile njeno vlažnost, ko nanašamo tekoči puder, zdi zaman.

Malo je tistih make up izdelkov, ki nam lahko zagotovijo potrebno vlažnost v zimskem času, še manj pa je takšnih, ki bi to vlažnost ohranjali skozi cel dan. Zato smo se odločili, da pretresemo stare toaletne torbice, in odkrili puder, ki ga od nekdaj poznamo in nudi vse, kar iščemo ...

Gre za Affinitone tekoči puder znamke Maybelline

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ta tekoči puder je izdelan s ciljem, da koži zagotovi popolnoma naraven videz. Affinitone odlično prekriva vse pomanjkljivosti kože in izenačuje njen ten. Kar ga ločuje od ostalih tekočih pudrov, je hidriranje kože in njena zaščita pred zunanjimi vplivi, zaradi česar predstavlja idealno izbiro za celodnevno nošenje. Tekstura Affinitone tekočega pudra se popolnoma prilagaja vsem tipom kože. Vsebuje naravne pigmente in vitamin E ter je lahko nosljiva. Takšen puder resnično zadovolji tudi najbolj zahtevne ljubitelje ličil.

Affinitone ne pušča občutka teže na obrazu, zato boš zagotovo presenečena nad občutkom po njegovem odstranjevanju z obraza. Preprosto, kot da ves dan na koži pudra sploh nisi imela.

Preberi več: Vse, kar potrebuješ za popoln ten

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Affinitone Foundation

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje za maturo

Razkrivamo ti trike profesionalcev ličenja in s teboj delimo nasvete, ki ti bodo omogočili, da se za maturantski večer ali valeto pripraviš kar sama, ...