Make up Review: Družina Maybelline Fit Me

Popolna polt ni tako nedosegljiva, kot se ti morda zdi. Posebej se moraš posvetiti izbiri izdelkov in za začetek uspešno združiti ustrezen korektor in tekoči puder. No, vsi vemo, kakšne preglavice nam lahko povzroča to kombiniranje in uspešna izbira se lahko zazdi praktično nemogoča.

Izbor korektorjev in pudrov je izredno širok, pogosto pa se nam tudi zgodi, da zaradi neznanja izberemo napačne in tako ne dosežemo želenega učinka. Zato smo se odločili, da preizkusimo vse izdelke kolekcije Maybelline Fit Me ter zberemo naše vtise, s katerimi ti lahko svetujemo in pojasnimo vse negotovosti, povezane z izbiro ustreznega odtenka korektorja in pudra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Maybelline Fit Me KOREKTOR

Korektor bi moral biti žensko tajno orožje, ki uspešno prekriva vse nepravilnosti na obrazu, od temnih podočnjakov, rdečice, pa vse do mozoljčkov. Hkrati ga lahko uporabljamo tudi namesto osvetljevalca in z njim poudarimo določene dele obraza. Kje je težava? Zgodi se takrat, ko poudarimo prav tiste dele obraza, ki smo jih želele skriti. Za to je kriv zgrešen odtenek ali napačna skupina korektorjev, ki jih ne uporabljamo, kot bi bilo treba.

Tokrat smo preizkusili korektor Maybelline Fit Me. V začetku lahko rečemo, da ta ne spada v skupino težkih, super koncentriranih korektorjev, ki v trenutku prekrivajo izredno temne kroge pod očmi. Če potrebuješ takšnega, ti svetujemo, da preizkusiš drugo vrsto korektorjev, kakršen je denimo Maybelline Instant Anti Age Eraser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Bolje je, da korektor Maybelline Fit Me uporabljaš za ciljno prekrivanje težav na koži, kakršne so mozoljčki, lažji podočnjaki in rdečica. Njegova struktura je tekoča, zato z razmazovanjem s prsti ne boš dosegla maksimalnega učinka. Nanašaj ga izključno z lahnimi pritiski (tapkanje) ali pa ga zabriši s pomočjo ustreznih pripomočkov, pa boš videla, kako čudovito se bo stopil z odtenkom tvoje kože.

Dobro je tudi vedeti, da se odlično prilega vsem tipom kože, tudi občutljivi in mastni. Ta korektor ne vsebuje olj in parfumov, dermatološko je preizkušen in ustreza absolutno vsem. Dosegljiv je v 12 različnih odtenkih, in sicer v praktičnem pakiranju po 6,8 ml, zato ga je mogoče spraviti v še tako majhno torbico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Maybelline Fit Me Matte TEKOČI PUDER

Ko se znajdeš v drogeriji in iščeš pravi tekoči puder, ne bodi pozorna le na različne nianse, pač pa tudi na namembnost. Dobro preuči embalažo in ugotovi, ali gre za težji »full coverage« oz. povsem prekriven izdelek, za lahkotnejši dnevni puder, mat puder ali puder z nekim drugim namenom.

Fit me tekoči puder spada med mat tekoče pudre. Če je tvoja koža suha, je priporočljivo, da pred njim vselej naneseš vlažilno kremo in počakaš, da jo koža dobro vpije. Tudi če nisi ljubiteljica mat ličil, ti bo Fit me puder posebej všeč, saj zagotavlja umerjen mat učinek, hkrati pa je lahkoten in obstojen, zato se z njim ne boš počutila neprijetno, kar se z nekaterimi drugimi težkimi mat pudri lahko kaj rado zgodi.

 

V formuli pudra Fit Me se nahaja tudi sediment iz narave, ki je zmožen absorbirati nečistoče in maščobo – glina. Verjetno si že slišala zanjo v sklopu izdelkov za nego kože, sedaj pa se skupaj z nami lahko prepričaš tudi o njeni blagodejni moči v ličilih. Ne pozabi, da glina s kože vpija olja, zato s pomočjo tekočega pudra Fit Me lahko resnično uspešno matiraš nehoteno svetenje kože, izenačiš polt in prekriješ nepopolnosti. Še posebej ga priporočamo tistim z mastno kožo obraza, kot tudi vsem, ki jih mučijo razširjene pore.

Mi smo ga sicer nanesli s pomočjo gobice, glede na njegovo kremno teksturo pa ga lahko razmažeš tudi s pomočjo prstov. Pomembno je le, da ga dobro in enakomerno zabrišeš. Ne pozabi izenačiti barve vratu in obraza, pa boš videla, kako krasno se prilagaja barvi tvoje kože.

Maybelline Fit Me Matte PUDER V KAMNU

Glavni namen pudra v kamnu je fiksiranje tekočega pudra, skupaj s preprečevanjem svetenja in matiranjem obraza. Zahvaljujoč naprednim tehnologijam proizvodnje danes mnoge kompaktne pudre uporabljamo kar namesto tekočega pudra.

Mnogi se izogibajo uporabi kompaktnega ali pudra v kamnu. Vendar – če je tvoja koža mastna z vidnimi porami, ti ga iz srca priporočamo. Z njegovo pomočjo boš lahko nadzorovala prekomerno svetenje obraza, posebej na vselej problematičnem t-področju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Fit me puder je dostopen v velikem številu odtenkov, zato smo prepričani, da boš odkrila popolnega zase. Izdelan je s pomočjo iste tehnologije kot tekoči puder, zato njegova formula vpija višek masti s kože in zabrisuje vidne pore. S pudrom v kamnu Fit me bo tvoja koža matirana tudi do 16 ur. Če je tvoj obraz občutljiv, ga lahko uporabljaš tudi samostojno, kot zamenjavo za tekoči puder.

Upamo, da smo ti uspešno pokazali, kje se pri izbiri pudra, tega esencialnega ličila, največkrat zalomi. Pa tudi, da smo ti uspeli približati vse izdelke iz sijajne družine Maybelline Fit Me. V komentarjih nam napiši tvoje vtise o tej kolekciji!

Preberi še: Kako izbrati pravo podlago za obraz

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Concealer 20

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Powder 115

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Concealer 12

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder Buff Beige 130

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Concealer 08

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Clay 103

 • Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Clay 250

 • Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Clay 105

Povezane teme: tekoči puder , puder, korektor, Maybelline New York , Fit Me

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zbrati puder, ko ni testnih vzorčkov ali nakupuješ prek spleta

Če misliš, da pudra ne moreš izbrati brez testiranja v drogerijah in da spletno naročanje pomeni tudi zgrešen odtenek, se motiš! Poglej si, kako izbra...