Make up tipične Newyorčanke: ličenje v mestu, ki nikoli ne spi

Dan aktivne Newyorčanke se začne s tekom za taksijem ali metrojem, medtem ko v rokah nosi kavo za s sabo in ogromno torbo, polno vsega, kar bo ta dan morda potrebovala. Lahko se zgodi, da bo med odmorom za malico ali v vrsti za cronut srečala koga zelo zanimivega. Pogosto gre naravnost iz službe na kakšen koktajl ali zmenek. Če živiš v takšni metropoli, nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Zato mora biti dekle iz velikega mesta vedno pripravljeno. Njen make up mora slediti njenemu hitremu tempu in imeti odgovor na vse nepredvidljivo, kar lahko prinese dan v milijonski metropoli. Kaj torej aktivna Newyorčanka pričakuje od make upa?

Hiter in enostaven nanos

Dobra prekrivna podlaga, ki se zlahka nanese, črtalo za oči v svinčniku, da bo risanje črte na veki enostavnejše, malce rdečila za svež videz in šminka, ki ostane na svojem mestu no matter what. Ker časa za zapravljanje ni.

Vau! efekt

Dober vtis je treba narediti takoj zdaj. Pogosto je prva priložnost tudi edina. Zato Newyorčank ni strah poudarjenih trepalnic, ki sogovornika pozivajo: »Glej me naravnost v oči!«

Obstojnost

Ta je verjetno temeljni pogoj. Zdi se, da je v New Yorku dan daljši kot v drugih mestih. Zato mora biti vse, kar se uporablja, obstojno. Newyorčanka se zato prej odloči za dolgo obstojne podlage in šminke, odporne na dinamiko življenja v velikem mestu.

S sabo nosim vse

V torbici vsakega dekleta, še zlasti tistega, ki živi v New Yorku, se skriva še manjša torbica - priročna kozmetična torbica s kompletom ličil. Ker nikoli ne veš, v katero smer se bo dan razvijal. Podlaga, rdečilo, rdeča šminka in maskara so 4 osnovni elementi make upa, s katerimi je pripravljena na vse situacije.

Povzdigni svoj make up

Popravki make upa ali preobrazba dnevnega ličenja v glamurozno večerno izdajo lahko trajajo zelo dolgo, če odstranimo vsa ličila in jih začnemo nanašati povsem na novo. Zato je tu nekaj zvijač, s katerimi boš osvežila in povzdignila svoj obstoječi make up, prav kakor to počnejo newyorška dekleta. Polt popravi s korektorjem, na hitro poudari konture obraza, odebeli črto na vekah, maskaro pa popravi z novo in slavno newyorško maskaro Push Up Drama. Še dobra rdeča šminka in pripravljena si za še en nor večer!


NY URBAN LOOK: obvladaj ta vznemirljivi make up v 5 minutah! (VIDEO)

 

Za ta videz priporočamo

 • The Falsies Push Up Drama

  Takojšnje naročilo
 • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

  Takojšnje naročilo
 • Baby Skin Pore Eraser Maybelline New York

  Takojšnje naročilo
 • Affinitone Concealer By Maybelline New York

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , zvezde

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Unlimited maskara – poševna krtačka za popolne trepalnice

Ne glede na to, kateri videz boš izbrala: dnevni, večerni, svečani, mačje (cat eye) ali zadimljene oči (smokey eyes), bo ta popoln šele, ko boš nanesl...