Make up tipične Newyorčanke: šminka v mestu, ki nikoli ne spi

IStock

Dan aktivne Newyorčanke se začne s tekom za taksijem ali metrojem, medtem ko v rokah nosi kavo za s sabo in ogromno torbo, polno vsega, kar bo ta dan morda potrebovala. Lahko se zgodi, da bo med odmorom za malico ali v vrsti za cronut srečala koga zelo zanimivega. Pogosto gre naravnost iz službe na kakšen koktajl ali zmenek. Če živiš v takšni metropoli, nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Zato mora biti dekle iz velikega mesta vedno pripravljeno. Njen make up mora slediti njenemu hitremu tempu in imeti odgovor na vse nepredvidljivo, kar lahko prinese dan v milijonski metropoli. Kaj torej aktivna Newyorčanka pričakuje od make upa:

Hiter in enostaven nanos

Dobro prekrivna podlaga, ki se zlahka nanese, črtalo za oči v svinčniku, da bo risanje črte na veki enostavnejše, malce rdečila za svež videz in šminka, ki ostane na svojem mestu, naj se zgodi, kar hoče. Ker časa za zapravljanje ni.

Vau! efekt

Dober vtis je treba narediti takoj zdaj. Pogosto je prva priložnost tudi edina. Zato Newyorčank ni strah poudarjenih trepalnic, ki sogovornika pozivajo: »Glej me naravnost v oči!«

Obstojnost

Ta je verjetno temeljni pogoj. Zdi se, da je v New Yorku dan daljši kot v drugih mestih. Zato mora biti vse, kar se uporablja, obstojno. Newyorčanka se zato prej odloči za dolgoobstojne podlage in šminke, odporne na dinamiko življenja v velikem mestu.

Vse svoje nosim s seboj

Komplet ličil v mali, priročni kozmetični torbici je v torbi vsakega dekleta, zlasti še tistega, ki živi v New Yorku. Ker pač nikoli ne veš, v katero smer se bo dan razvijal. Podlaga, rdečilo, rdeča šminka in maskara so 4 osnovni elementi make upa, s katerimi je pripravljena na vse situacije.

Osvežitev make upa

Popravki make upa ali preobrazba dnevnega ličenja v glamurozno večerno izdajo lahko trajata zelo dolgo, če odstranimo vse in začnemo nanašati ličila povsem na novo. Zato je tu nekaj trikov, s katerimi boš svoj obstoječi make up osvežila in nadgradila. Nepravilnosti na koži popravi s korektorjem, na hitro poudari konture obraza, odebeli črto na vekah, maskaro pa popravi z novo slavno maskaro Push Up Drama. Še dobra rdeča šminka in pripravljena si za še en nor večer!

Za ta videz priporočamo

  • Superstay 24h by Maybelline New York

  • Push Up Drama by Maybelline New York

  • Color Sensational Creamy Matte Maybelline New York

Povezane teme: make up , dnevni make up , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

10 zapovedi uporabe baze

Z izbiro prave baze oz. primer-ja si lahko zagotovimo popoln videz ličil, bleščečo kožo in povsem izenačeno polt. Pred samim nakupom pa se je dobro sp...