Make up triki za paž frizuro

Paž je frizura, ki nikdar ne gre iz mode, zagotavlja popoln minimalističen videz, na koliko različnih načinov jo lahko nosiš, pa je odvisno izključno od tega, kako spreten je tvoj frizer in kakšna je tvoja domišljija. Večino bob frizur lahko oblikuješ in prilagajaš glede na razpoloženje, situacijo ali garderobo, in to na vsakodnevni ravni. Najtežje je sprejeti odločitev glede krajšanja las, vse ostalo je precej lažje. Če si že postrižena na paž, ali to kmalu načrtuješ, bi bilo dobro, da poznaš par fint. To so make up triki, s katerimi boš postala ponosna lastnica daljšega, krajšega, nakodranega ali frufru boba!

Najprej ten, potem vse ostalo

Ličila in frizura gredo z roko v roki, zato moramo spoštovati določena pravila, da bi oboje maksimalno uskladili in dosegli kar najlepši učinek. Splošno gledano, paž v veliki meri poudarja kožo obraza in vrata, zato je skrb za ten posebej pomembna. Dobra hidratacija in podlaga (primer) za obraz predstavljata predpogoj za začetek ličenja.

Make up triki za paž frizuro

Paž s frufrujem

Če je tvoj frufru gost in ravno postrižen, poudari oči, nos in brado.  To je vsekakor izrazna frizura, ki lahko pokrije del obraza, zato ne varčuj z ličili, še posebej ne s črtalom za oči. Cat ali smokey eye zagotovo predstavlja najboljšo izbiro za oči, medtem ko je za poudarjanje nosa, brade in ličnic priporočljivo uporabiti strobing tehniko.

Frufru na stran pomeni, da je določena stran obraza bolj zakrita z lasmi kot druga, torej v tem primeru želimo poudariti ličnice in brado. Zato je za ta tip frizure konturiranje obraza več kot priporočljivo. Na vrh ličnic nanesi osvetljevalec, pod njih pa bronzer. To bo privzdignilo ličnice in poudarilo tvoje obrazne linije.

Make up triki za paž frizuro

Make up triki za stopničasti paž

Ta stil najbolj poudarja tvoje ustnice, brado in nos, prav zaradi pramenov, ki se nahajajo v njihovi ravni. Velja za eno od najbolj hvaležnih frizur, saj z njo lahko kombiniraš kar najbolj različne stile ličenja. Svetla, intenzivna barva šminke, skupaj s plastjo maskare na trepalnicah – tako preprosto, a tako popolno ličenje za vsak dan. Razmršeni bob, posebej njegova krajša različica, odlično pristaja valovitim in redkejšim lasem, saj takšna frizura poveča volume. V tem primeru make up triki niso neizogibni, saj je cilj ravno doseganje kar se da naravnega videza.

Make up triki za paž frizuro

Prečka na sredini

Kim Kardashian je oživela popularen trend iz 70-ih, ki poudarja nos in čelo. Če imaš takšno frizuro, je najpomembnejše, da je tvoj ten neoporečno izenačen, za učinek nežno zagorele kože pa lahko kapljico bronzerja naneseš tik ob linijo las. Črtalo in nekaj plasti maskare bo dovolj, da se pozornost preusmeri s čela na oči, in seveda ne pozabi na senčenje obraza, četudi izbereš le blago osvetlitev nosa.

Globoka stranska prečka

V tem primeru so najbolj poudarjeni lica in ličnice, zato je rožnato ali koralno rdečilo preprosto neizbežno. Na veke nanesi nek nežen, svež in po možnosti svetlikajoč se odtenek sence, posebej pa se potrudi glede obrvi, ki ne bi smele biti preveč poudarjene, vseeno pa morajo biti neoporečno stilizirane.

Make up triki za paž frizuro

Preberi še: Ličenje in pričeska za posebne priložnosti: Kako izbrati ličila in urediti lase?

Za ta videz priporočamo

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  • L’Oréal Paris Superliner Tattoo Signature

  • L'oreal Paris Glow Mon Amour Liquid Highlighter

  • L’oreal Paris Paradise Extatic

Povezane teme: make up , maskara, senčenje obraza , črtalo za oči , oči , puder, konturiranje, trend , frizura, osvetljevalec, bronzer, primer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se kreirati mat stil ličenja za jesenski čas

Vendar pa vsak trend ni pravi za vsak ti kože, prav tako pa tudi ne za vse letne čase, zato je prišel čas za mat videz, ki je še posebej prijeten za m...