Make up videz v sili

Znani vizažisti imajo nekaj nasvetov zate, ki ti bodo lahko prišli prav in hkrati svetujejo, kateri izdelki naj bodo vedno v tvoji torbici.

1. Razmazana maskara? Nikoli več!


Enostavne in praktične so palčke za ušesa, ki bodo zelo hitro postale tvoj najboljši zaveznik. Imate težave z razmazano maskaro ali premočnim senčilom, ker ga niste dobro zablendale. Palčke za ušesa bodo rešile vsako vašo težavo in hkrati ne puščajo sledi. Vzemite palčko za ušesa in z nežnimi premiki odstranite odvečno šminko.

2. Korektor


Korektor je popoln izdelek, ki ga morate imeti v svoji kozmetični torbici. Segrejte majhno količino korektorja med prsti in ga nanesite na kožo, da odstranite vsako napakico. Korektor lahko nanesete tudi na ustnice, da boste preprečile razmazovanje šminke.

3. Robčki

Da bi preprečile pretirani sijaj na svoji koži, uporabite papirnate robčke. Če boste opazile, da je vaš obraz preveč sijoč, vzemite robček in z nežnimi premiki odstranite odvečno maščobo z obraza.

Preberi še: TEKOČA PODLAGA, KI TO NI (MENE JE NAVDUŠILA!) by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...