Make up vodnik: Ličenje za aktivna dekleta

Če si ena od deklet, ki so po cel dan aktivna, od ranega jutra do telovadnice, tekom službe in fakultete, pa vse do neizbežnega popoldanskega »kofetkanja« s prijateljicama, potem potrebuješ ličila, ki bodo lahko pospremila vse tvoje potrebe. Prav tako kot za posebne priložnosti obstajajo tudi ličila za dekleta, ki preprosto nikdar ne mirujejo. Naša ekipa ti predstavlja vodnika oz. nasvete, kako se korak za korakom naličijo aktivna dekleta.

Make up vodnik: Ličenje za aktivna dekleta

Korak 1 – tekoči puder

Prvi korak je, seveda, podlaga. Da bi bila cel dan videti popolno, medtem ko »letaš« z enega na drugo mesto, nanesi nekoliko večjo količino pudra kot sicer. Predlagamo ti tekoči puder Maybelline New York Fit Me, ki se čudovito prilagaja tenu in se povsem stopi s teksturo kože. Njegova formula pore naredi manj opazne, poleg tega pa regulira svetenje. Pokriva torej vse potrebe aktivne punce.

Korak 2 - korektor

Po podlagi temne kolobarje pod očmi in drobne nepravilnosti prekrij s korektorjem. Izberi najljubši izdelek mnogih regionalnih modnih vplivnic - Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser. Pakiranje je izredno praktično, zato ga povsod lahko poneseš s seboj v torbici in kadarkoli v dnevu popraviš svoj naravni videz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 3 – obrvi

Obrvi so odgovorne za izraz obraza, tudi kadar ne nosiš ličil. Zato ti svetujemo, da vedno poskrbiš zanje. Četudi si morda urejena s tehniko »microblading«, moraš obrvi kljub vsemu zapolniti z barvico. Naš favorit je Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil, svinčnik, s katerim so tvoje obrvi videti neoporečno in naravno.

Korak 4 – senčilo za oči

Mnoga aktivna dekleta ne uporabljajo senčil za oči, kadar pa že, je vselej na vrsti eden od »nude« odtenkov. Idealen izdelek je paleta za oči Maybelline The Blushed Nudes, v kateri lahko brez težav odkriješ odtenek zase. Vsebuje 12 nežnih nians, ki se jih zlahka kombinira, obstojne pa so skozi ves dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 5 – maskara

Maybelline New York Snapscara je prva izbira med maskarami, saj je idealna za aktiven način življenja. Zlahka jo odstranimo, se ne razmazuje in drobi, zato jo priporočamo prav vsem.

Korak 6 – kompaktni puder

Če imaš podoben problem, kot veliko aktivnih deklet, da tvoja koža po določenem času začne izločati višek sebuma, potem je idealna rešitev zate kompaktni puder Fit Me z mat učinkom, ki eliminira neprijetno svetenje.

Korak 7 – šminka za ustnice

S seboj moraš vedno imeti šminko, ki dopolni tvoj videz in hidrira tvoje ustnice. Maybelline New York Superstay Matte Ink, odtenek 65 je odlična izbira za aktiven videz, ti pa lahko eksperimentiraš tudi z drugimi barvami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Preizkusi naš videz aktivnih deklet in nam v komentarjih sporoči svoje vtise!

Preberi še: Naliči se brez ogledala, s pomočjo teh trikov

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Matte

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Neutralizer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Blushed Nudes

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Snapscara

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Powder 115

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice, mat, trend , moda, nude , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo maskaro Lancôme Lash Idôle: to so naši vtisi

Dolgo pričakovana maskara Idôle znamke Lancôme je naposled prispela in ponudila se nam je priložnost, da jo preizkusimo...