Make-up za vse z nabitim urnikom by Ajda Sitar

Čeprav si zjutraj rada vzamem čas za kavico, brskanje po najljubših blogih, prebiranje novic in ustvarjanje make-upa, mi včasih enostavno zmanjka časa (priznam, rada imam tudi spanec).

Make-up-za-vse-z-nabitim-urnikom-by-Ajda-Sitar

Prepričana sem, da je med vami kar nekaj takšnih, ki se zjutraj pogosto znajdete v modni ali lepotni dilemi kaj obleči in kako v nekaj minutah ustvariti kar se da čudovit make-up?

Multitasking produktov in monokromatski videz na vekah

Make-up-za-vse-z-nabitim-urnikom-by-Ajda-Sitar

Po tekoči podlagi in svinčniku za obrvi na obraz nanesem enega izmed rdečil v paleti L'Oreal Infaillible Blush Paint. Ker vsebujeta obe paleti, tako Pinks kot Ambers, kar nekaj čudovitih odtenkov, jih pogosto uporabim tudi kot senčilo. Trenutno so velik trend monokromatski videzi v rožnatih ali breskovih odtenkih. Čez celotno veko torej nanesem le enega izmed odtenkov, če pa mi ostane še kakšna minuta časa, pa vzamem sivo-rjav odtenek iz palete L'Oreal La Palette Nude 02 Beige in ga nanesem na zunanje kotičke očesa, na notranje pa nekaj svetlejšega odtenka, ki odpre pogled. S črno barvico L'Oreal Le Smokey by Superliner le na hitro obrobim notranjo zgornjo vodno črto in tako dodam nekaj volumna in dolžine trepalnicam, ki jih poudarim z mojo najljubšo L'Oreal Miss Hippie maskaro.

Z menoj v torbici tekoča šminka in korektor

Make-up-za-vse-z-nabitim-urnikom-by-Ajda-Sitar

Videz zaključim s tekočo šminko L'Oreal Lip Paint Matte v odtenku 201 Hollywood Beige, ki je odlična izbira za vsakodnevne videze. S seboj jo prav vedno nosim tudi v torbici za majhne popravke čez dan. Če vem, da me čaka zvečer kakšen pomemben dogodek, vzamem s seboj še kakšen bolj živahen odtenek, na primer 207 Wuthering Purple. Ker imam rada v svoji torbici red in s seboj kar se da malo produktov, vzamem s seboj le še korektor, s katerim proti koncu dneva prekrijem kakšno nepravilnost ali podočnjake, ki se prikažejo izpod tekoče podlage.

Preberi več: Najbolj divji pomladni make-up trend by Ajda Sitar (VIDEO)

Povezane teme: maskara, črtalo za oči , oči , šminka, ustnice, mat, nude , rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zakaj moraš preizkusiti sijoče barvilo za ustnice Candy Slick Glowy Lip Color

Če se ti tekstura šminke zdi premočna, sijaj pa premalo intenziven, je to barvilo kot nalašč zate, saj ti lahko zagotovi točno to, kar potrebuješ...