Makeup nasveti za popoln snap

Družbena omrežja zagotovo prinašajo dobre in slabe strani, pa vendar – so zabavna, povezujejo ljudi in omogočajo, da kjerkoli in kadarkoli z drugimi delimo zgodbe. Kot blogerki družbena omrežja predstavljajo del praktično vsakega dne (razen takrat, ko si privoščim »detox«). Z vami sem se tako odločila deliti nekaj makeup nasvetov, kako ustvariti kar se da dober »snap«. Ne pozabi mi slediti na Instagramu @ajdasitar in Snapchatu @ajdasblog, prav tako pa preveri Snapchat profil @mymake_up ter Instagram profil @_mymakeup__, kjer boš na tekočem z vsemi makeup novostmi in triki.

Če ti zmanjka časa za makeup, uporabi Snapchat filter.

Priznajmo, pravi vsaki se kdaj zgodi, da enostavno nima časa ali energije za ustvarjanje popolnega makeupa. Če si vseeno želiš s svojimi prijatelji ali sledilci deliti kakšno fotografijo, so super rešitev filtri na Snapchatu. Ne le da so precej zabavi, določeni poskrbijo, da je tvoja koža izenačena, ti pa izgledaš kot, da bi imela na sebi čudovit makeup.

Na družbenih omrežjih pripoveduj zgodbo.

Bistvo dobrega »snapa« se skriva v pripovedovanju zgodbe. Najbolj zanimivi so prav tisti profili, ki pokažejo nekaj več. Če si makeup navdušenka (kar verjamem, da si, če to bereš), je to lahko hiter postopek ličenja ali pa kratka ocena lepotnega produkta. Snap posnemi tudi med nakupovanjem kozmetike ali pa takrat, ko jo čistiš zvečer z obraza. Razkrij, kaj se skriva v tvoji torbici ali s sledilci deli svoj najljubši odtenek šminke.

Z ličenjem ne pretiravaj.

Dejstvo je, da se na kameri vsa ličila nekoliko manj opazijo. Prav zato mnoge makeup navdušenke rade nekoliko pretiravajo pri nanosu – tako se kontura ali pa senčila na vekah bolj opazijo. Pa vendar, pomembnejše je, da v resničnem življenju izgledaš lepo in urejeno (beri: in ne kot klovn). Če želiš, da se na sliki tvoj makeup bolj pozna, raje poišči pravo svetlobo (ta naj ne bo direktna, naj bo čimbolj razpršena; bodi na primer v senci blizu močnega vira svetlobe) in telefon postavi tako, da bodo tvoje poteze čim lepše (naj bo nekoliko višje od tvojega obraza). Za boljšo kvaliteto uporabi glavno kamero (in ne »selfie« sprednje), naj fotografijo posname tvoja prijateljica ali pa si pomagaj z ogledalom (druga možnost je, da enostavno poskušaš, dokler ti ne uspe fotografija z obrnjenim telefonom).

Preberi več: Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje by @Ajda Sitar

Povezane teme: make up , rdeča šminka , ustnice, trend , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Novi trend 2019: Joga skin

Učinek »steklenega obraza« je bil eden glavnih trendov 2018, letošnje leto pa bo, sodeč po Instagram profilih svetovnih make up gurujev, zaznamoval #y...