Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke by Ajda Sitar

Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke

Ob nedavnem obisku francoske prestolnice, mesta luči, romantike in umetnosti, sem znova občudovala tiste prave Parižanke. Čeprav jih danes ob poplavi turistov in Parižank, ki so podlegle opaznim trendom, težje opaziš, še vedno obstajajo. O kom govorim? Govorim o ženski, ki s svojo pojavo mora na prvi pogled ni nič posebnega, a v resnici, ko jo dobro pogledaš, ti vzame sapo. Je urejena, na prvi pogled izjemno naravna, je šik. Je prava Parižanka, ki s svojo držo, izbiro oblačil in ličil pove o sebi veliko. Kako torej izgledati kot prava šik Parižanka?

Au naturel kot ključno vodilo

Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke

Parižanka je naravna, a to naravnost neguje, a vtisa, da se za to trudi, ne daje. Prav to je ključ do lepote po pariško. Prav zato prisega na kvalitetne in skrbno izbrane negovalne izdelke. Nikoli ne gre spat brez, da bi si temeljito odstranila ličila in nanesla negovalne izdelke, ki so izbrani prav posebej za njen tip kože. Namesto močno prekrivne tekoče podlage, bo izbrala takšno, po kateri njen obraz ne bo izgledal »kot maska«. Izbrala bo na primer L'Oreal Paris Nude Magique Cushion podlago, ki omogoča postopno prekrivnost in daje koži naraven in zdrav videz.

Parižanka se drži pravila: manj je več

Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke

Namesto razgaljene kože se odloči za eleganco in preprostost, ki prav tako burita domišljijo. Podobnih načel se drži tudi pri ličenju. Redko se bo odločila za močan zadimljen videz oči, raje bo le poudarila svojo naravno lepoto. Malo rdečila ali bronzerja na lica, kanček osvetljevalca, senčila v naravni odtenkih za definicijo (priporočilo: L'Oreal Paris La Palette Nude paleta), dobra maskara (še eno priporočilo: L'Oreal Paris Paradise Extatic maskara), balzam za ustnice, šminka v naravne nude odtenku in ena v klasičnem rdečem (kot je na primer L'Oreal Paris Lip Paint Matte v odtenku Red Acutally) – to so osnove njenega makeupa.

Preberite še: Katere izdelke sem vzela s seboj v Pariz? by Ajda Sitar

Povezane teme: maskara, oči , puder, ustnice, Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati svojo prvo maskaro

Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgr...