Makeup preobrazba: Instant sijaj

Morda ne zveni kot recept za sijajno kožo, zato nam dober nasvet za instant sijaj lahko pride še kako prav. Ne moremo namreč pričakovati, da bomo sijale tudi po dolgih poletnih potovanjih in neprespanih nočeh. Sledi naslednjim korakom, ki te bodo pripeljali do čudovitega poletnega sijočega videza.

Dodaj toploto

Če je tvoja polt brez sijaja in dolgočasna, se ti morda zdi, da bi jo morala popolnoma zakriti z veliko mero podlag. Vendar ni tako. Čeprav nisi najbolj navdušena nad trenutnim stanjem, si vseeno želiš, da bi zasijala, kar pa bo skozi močno izražena ličila skorajda nemogoče. Najprej poskrbi, da tvoja koža dobi nekaj barve. Zmešaj majhno količino bronzer gela s svojo vlažilno kremo, s čimer boš vrnila nekaj topline na obraz.

Zasij

Plasti podlage in bronzerja lahko v tem letnem času delujejo otežujoče, zato si vzemi nekaj sekund in kapni kapljico ali dve tekočega osvetljevalca v pigmentirano vlažilno kremo ali lahkotno podlago. Tako boš združila prekrivno moč podlage in ji dodala nekaj sijaja.

Če si po naravi bolj bledolična uporabi primer, medtem ko naj dekleta s temnejšim tenom kože uporabijo nekoliko bolj zlat osvetljevalec.

Preberi še: Kako najlažje kombinirati rdečilo in bronzer

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Strobing Stick

  • Maybelline Face Studio Blush

Povezane teme: make up , bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravi korektor zase

Dober korektor je ključ za neoporečno polt in popolna ličila tekom celega dne. Zato je zelo pomembno, da izbiri korektorja posvetiš čas in najdeš tist...