Makeup preobrazba: Instant zagorel videz

Popolna poletna porjavela polt je nekaj, kar si želijo vsa dekleta. Ne glede na to, kako zahtevno se vam zdi, lahko v le 60 sekundah dosežete ta trenutno najbolj zaželjen videz.

Najprej podlaga


Torej na obraz najprej nanesete lahko tekočo podlago v odtenku vaše polti. Vse pogosteje se dekleta odločajo za naraven videz, zato vam predlagamo, da poskusite Maybelline New York Affinitone tekočo podlago.

Bronzer na nos, lica in čelo


Eden izmed najbolj iskanih bronzerjev na našem trgu je Maybelline New York Master Sculpt, oziroma temnejši odtenek iz te palete. Nanašanje bronzerja vam bo odvzelo le 20 sekund.

Za konec še osvetljevalec


Popolna izbira za takšen videz je Maybelline New York Master Strobing Stick. Izbirate lahko med dvema odtenkoma tega osvetljevalca. Za ta postopek boste potrebovali še 30 sekund.

Sedaj ste, po le eni minutki ličenja, videti odlično, kot da ste ravnokar vrnili z morja. Vaša koža je videti lepo zagorela, vi pa zapeljivi.

Preberi še: Makeup preobrazba: Instant sijaj

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit me Matte 115 - Ivory

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

  • Maybelline New York Master Strobing Stick

Povezane teme: tekoči puder , puder, osvetljevalec, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...