Makeup transformacija z dvema ličiloma

V samem začetku razkrivamo, da govorimo o tekočem črtalu za oči in šminki za ustnice. Res je, s pomočjo le teh dveh izdelkov je mogoče v trenutku spremeniti celotni videz. V nadaljevanju si poglej, kako.

Tekoče črtalo na drugačen način                                                                           

Če še nisi osvojila osnov nanašanja črtala, bo to zate najbrž zoprna novica. Črtalo je že zdavnaj preraslo navadno tanko linijo tik nad korenom trepalnic in vse novejše in novejše tehnike nanašanja črtala, kot na primer »floating crease«, grafične linije in podobno, so povsem prevzele sceno.

Zato moraš najprej obvladati osnove, da bi ti kasnejše dodajanje linij, ki lebdijo na veki, in podobno eksperimentiranje s črtalom postalo tako preprosto kot šminkanje ustnic. Pri tem ti lahko pomaga prav izbira črtala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Priporočamo ti, da veščino osvojiš s črtalom Maybelline New York Tattoo Liquid. Je izredno precizno, pa hkrati preprosto za nanašanje, za kar gre zahvala njegovi gelni teksturi. Črtalo je intenzivne črne barve, obstojno pa je do 36 ur.

Za popolno makeup transformacijo nanesi tanko linijo črtala, tako kot sicer, zatem pa v majhnem razmiku nad njo zariši še eno paralelno črto in tako ustvari dvojno linijo, ki bo zagotovo zažigala bolj kot vsako senčilo za veke.

Šminka, ki nadomesti tudi rdečilo in senčila za veke

Ne le, da bo šminka Maybelline New York Color Sensational Smoked Roses uspešno nadomestila tako senčilo za veke kot rdečilo, hkrati bo tvoja odskočna deska, da stopiš v korak s trendom zadimljenih ustnic »smokey lips«.

S to šminko lahko pozabiš na kombiniranje raznih šmink, ki jih za zadimljeni stil ne boš več potrebovala. Prav tako vsak od 4 Smokey odtenkov lahko nadomesti senčila za veke in rdečilo, zato ne potrebuješ nič drugega, da se tvoji jesenski dnevi obarvajo rožnato. Najbolje pri tem je, da se kremna formula šminke zlahka nanaša in drsi, tako na ustnicah kot na vekah in ličkih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Priporočamo ti, da hladnejši rožnati odtenek Stripped Rose uporabiš na vekah, bolj romantično nianso Steamy Rose na licih, ustnice pa obarvaj z enim od teh dveh vpadljivih odtenkov: Torched Rose ali Dusk Rose.

Pridušeni odtenki rožnate barve na ustnicah delujejo povsem drugače od vseh drugih nians, ki si jih do sedaj morda preizkusila, predstavljaj pa si šele, kako so videti na vekah in ličkih.

Si že preizkusila te dve ličili, ki sta tako priročni za kreiranje celotnega videza? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Trajno barvanje trepalnic: za in proti

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Tattoo Liquid

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 300 Stripped Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 320 Steamy Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350 Torched Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk Rose

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči , šminka, Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Laminacija obrva: Vse, kar ste želeli vedeti

Zadnjih nekaj let se pojavlja vse več postopkov za oblikovanje, poudarjanje in barvanje obrvi, mi pa ti želimo pojasniti, zakaj je najnovejši hit post...