MAKEUP ZA POLETNE VEČERE by Ajda Sitar

Izbiram tekoče podlage, ki moje kože ne odtežijo, na obraz z bronzerjem pričaram nekaj topline, na očeh prevladujejo zemeljski odtenki z nekaj zlatega leska, na ustnicah pa običajno »nude« šminke. Zdi se mi, da poleti enostavno ne potrebujemo veliko, da izgledamo zdravo sijoče. Delno je to zagotovo po zaslugi sonca, pred katerim se običajno sicer skrivam v senci (in uporabljam kremo z zaščitnim faktorjem), delno zato, ker poletje za marsikoga predstavlja brezskrben čas, ko se lahko odpočije.

Kakorkoli, čeprav je za marsikoga poletje čas živahnih makeup odtenkov, zame poletni makeup videz predstavlja zlato-rjava kombinacija. Takšno običajno nosim čez dan, zvečer pa le poskrbim za kakšen majhen popravek in nanesem nekoliko bolj divjo šminko. Mojo to-go poletno večerno Maybelline kombinacijo predstavljajo:

Maybelline Affinitone tekoča podlaga z vitaminom E in arganovim oljem. Nad njo boste navdušene vse, ki imate normalen ali suh tip kože.

Paleta korektorjev Maybelline Master Camo, ki z majhno količino poskrbi za dobro prekritje vseh nepravilnosti – tako mozoljčkov kot tudi temnih kolobarjev.

Dvojček za senčenje in osvetljevanje Maybelline Master Sculpt, ki ga sicer uporabljam čez vse leto. Je eden izmed najboljših Maybelline izdelkov po mojem mnenju.

Maybelline The Nudes paleta senčil, ki vsebuje 12 različnih odtenkov v zemeljskih tonih. Z njo je mogoče ustvariti tako dnevne kot tudi nočne videze.

Maybelline Master Precise eyeliner, ki je precizen in dobro obstojen. Je v obliki flumastra in je prav zato primeren tako za makeup mojstre kot tudi začetnike.

Maybelline The Colossal Big Shot maskara kot največje odkritje med maskarami letos. O njej sem pisala že veliko, prav tako pa posnela video.

Maybelline Vivid Matte Liquid tekoča šminka v odtenku 30 Fuchsia je moja drzna izbira za obarvanje ustnic. Odtenek je vpadljiv, ustnice pa izgledajo po nanosu čudovito!

Preberi še: NOVOST: NAJBOLJ VROČE TEKOČE ŠMINKE by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit Light

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

  • Maybelline New York Palette Nude

  • Maybelline New York Master Precise Eyeliner

  • Maybelline New York Colossal Big Shot Mascara

  • Maybelline New York Vivid Matte Liquid 30 Fuchsia

Povezane teme: maskara, senčila za oči , rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se ustvariti originalne maske za noč čarovnic

S pomočjo teh nasvetov boš brez dvoma uspešno kreirala eno od dveh predlaganih mask, povsem drugačno od ostalih...