Male skrivnosti profesionalnih vizažistov

Brezhibna polt

Korektor nanašaj izključno s čopičem. S hitrimi potezami boš prekrila vse nepravilnosti, saj s pomočjo čopiča korektor prodre tudi v najfinejše brazdice in tako prekrije drobne gubice, kapilare in rdečico. Ko prekriješ nepravilnosti, z velikim okroglim čopičem z blagimi krožnimi gibi nanesi mat puder v kamnu, ki poskrbi za enakomerno polt.

Vizualno polnejše ustnice

Za vizualno polnejše ustnice ni treba obiskati plastičnega kirurga. Za to zvijačo potrebuješ samo balzam za ustnice. S pomočjo te zvijače poudarimo predel nad ustnicami, zato so te videti optično polnejše. Na predel tik nad ustnicami nanesi malce balzama. Dekleta z manjšimi ustnicami naj se izogibajo mat rdečil za ustnice, saj ta vizualno zmanjšujejo volumen ustnic. Po nanosu balzama je treba za kar največji učinek nanesti vlažilno rdečilo za ustnice z visokim sijajem. Neboleče, a učinkovito!

Vizualno manjše čelo

Ni se ti treba ostriči na frufru, da bi imela na videz manjše čelo. Za to zvijačo potrebuješ samo mat bronzer in velik okrogel čopič za rdečilo. S pomočjo čopiča za rdečilo uokviri svoj obraz z nanosom bronzerja na mesta, ki jih želiš vizualno zmanjšati.

Za ta videz priporočamo

  • Glam Bronze L'oreal Paris

  • Infallible Primer L'Oreal Paris

  • True Match L'Oreal Paris

  • Crayon Expression Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se