Mali nasveti velikih mojstrov: Korektor

Lepotni triki nam vedno pridejo še kako prav, sploh kadar se le ti tičejo korektorja, ki je zvesti spremljevalec večine predstavnic ženskega spola. Preberi si nekaj nasvetov, za katere lepotni strokovnjaki menijo, da bi jih morala poznati prav vsaka ženska. 

1. Si ljubiteljica razbarvanih obrvi?

 

 


Vzemi ščetko maskare in jo obarvaj s korektorjem. Nato počešite s 'čarobno paličico' obrvi, vsak lasek posebaj. Zaključite z gelom za obrvi, da poskrbite za daljšo obstojnost. 

2. Naj vaša senčka zasije.

Korektor še podvoji učinek senčila, nanesite ga nekaj na veko in zamažite, nato pa  uporabite mehko krtačko za nanos senčila. Tako boste podaljšali obstojnost barve in poskrbeli za pogled, ki bo trajal cel dan.

3. Korektor lahko zmešaš s svojo najljubšo šminko, saj boš tako dosegla povsem nov odtenek.

Najprej na ustnico nanesi nekaj korektorja, nato še šminko in ju počasi združi. Uporabi manjšo količino korektorja za svetlejši, mat in satenast videz.

4. Imaš pod očmi temne kolobarje?

 

 


Uporabi oranžno ali breskovo šminko, čeznjo pa nanesi še malo korektorja. Bodi previdna pri nansou, da prekriješ šminko v celoti.

5. Če želiš optično povečati ustnice

Okrog njih nanesi nekaj svetlejšega korektorja, s katerim boš poudarila ustnice in jih z iluzijo naredila dosti bolj polne. 

6. Ti je zmanjkalo korektorja?

Uporabi kar tiste nekaj barve, ki se je zatrdila v pokrovčku tvoje podlage. Pogosto so ti koščki zelo primerni za prekrivanje, po učinku pa zelo podobni korektorju.

7. Nude ustnice

 

 


S korektorjem si lahko pomagaš tudi do nude ustnic. Dodaj nekaj korektorja svojemu balzamu za ustnice in previdno nanesi nanje.

8. S svetlejšim korektorjem poudari svoje ličnice, zaradi česar bodo nekateri tvoji atributi še bolj izstopali. S temnejšim pa boš pričarala bolj subtilen videz obraza. 

9. Ombre videz

Za polnejše ustnice nanesi nekaj korektorja v sredino spodnje ustnice, potem pa zabriši s prstom, zaradi česar boš ustvarila t.i. naravni ombre videz. 

10. Če želiš doseči bolj naraven videz, navlaži svoje prste s kančkom vode in nežno pritisni na del, ki si ga pred tem obarvala s korektorjem. Še bolje bo, če za nanos uporabiš gobico. 

Preberi še: Kako prekriti mozolje by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 2 - Medium

Povezane teme: make up , konturiranje, večerni make up , dnevni make up , nude , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 izdelkov Urban Decay

Blagovna znamka Urban Decay je dobro poznana med ljubitelji kakovostnih ličil, pa tudi med vsemi, ki uživajo v eksperimentiranju in kreiranju novih tr...