Mali rituali hollywoodske dive: Vse skrivnosti lepote Jennifer Aniston

Čeprav bo kmalu zakorakala v šesto desetletje življenja, se lahko Anistonova za svoj popolni videz zahvali dobrim genom, pa tudi zdravemu načinu življenja.
 

 

💓 #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

 

Pa vendar je lepa igralka priznala, da ima, kot vsaka ženska, svoje lepotne rituale in razkrila, brez katerih preparatov za olepševanje si ne more predstavljati dneva.

- Umijem se samo z malo vode in mila, da se predramim, nato pa na obraz nanesem hidratantno kremo z visokim zaščitnim faktorjem. Gre za hiter ritual, saj za urejanje nerada zapravljam preveč časa. Ko gre za nego kože, je pomemben tudi piling, ki ga opravim vsak dan ob koncu dneva. Poleg tega zares skrbno negujem tudi svoje lase, zato so maske in ostali preparati za lase nekaj, brez česar si svojega dne ne morem niti predstavljati. Ko gre za make up, se v moji torbici vedno znajde balzam za ustnice, pa tudi kompaktni puder, ki prikrije pomanjkljivosti. Pri negi lepote je zelo pomembna tudi hidratacija, zato morate v organizem nujno vnašati čim več tekočine, obenem pa vsak dan uporabljati hidratantno kremo, ki ustreza vaši koži – navaja Anistonova in razkrije recept za popolno polt, ki ga uporablja sama:

 

Everyone of you is beautiful 💓 #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

 

- Na obraz rada nanesem masko, ki jo naredim sama in je sestavljena iz mešanice avokada in beljaka – pravi igralka. Na vprašanje, kako se spopada s staranjem, pa odgovarja:

- Če skrbite za svojo kožo in se zdravo prehranjujete, staranje doživljate kot prečudovito izkušnjo, ob kateri vsako leto življenja postajate modrejši. Staranje je prekrasno! - trdi Jennifer in razkrije, kateri so njeni jutranji rituali, zaradi katerih ima še zdaj zavidanja vredno linijo:

 

Hottie 💗 // #jenniferaniston #jenaniston

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

 

- Vsako jutro obvezno popijem kozarec tople vode z limono. Nato zajtrkujem jajca in malce avokada ali grenivko in ovseno kašo z mandljevim mlekom in jagodičevjem. Skrbim, da v telo vnašam dovolj tekočine skozi ves dan – pove igralka in doda še, kako potekajo njeni treningi:

 

Hello ❤ #jenniferaniston

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

 

- Ko gre za treninge, delam vsak dan drugačne vaje. To so v glavnem kardio vaje, za katere si vzamem dvajset minut do pol ure, naslednjo uro pa posvetim raztezanju – konča Anistonova.

Priberi tudi o: Pozor, diva: Beyonce predstavlja ulični slog sezone, make up, ki spada zraven, pa je pravi izziv (FOTO)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se