Mali triki za mlajši videz

Vemo, da nimaš česa skrivati, sploh pa ne svojih let. Če pa kljub temu iščeš nekaj nasvetov s katerimi bi lahko še osvežila svoj videz, pa si preberi spodnje, ki bodo zakrili kakšno malo gubico in te naredili zgolj mlajšo. 

Polne obrvi

 

 


Bolj polne kot bodo izgledale tvoje obrvi, mlajši videz boš dosegla. Zaželen je videz lepo negovanih in oblikovanih obrvi, ki segajo vse od začetka in se končajo z repkom. Slednji je še kako pomemben, saj lahko prekratke obrvi hitro poskrbijo za utrujen videz oči. 

Lahka podlaga

Ne pretiravaj z pudrom, četudi bi želela z njim prekriti male gubice. S pretiranim nanosom namreč le še poudarimo nekatere dele, ki bi jih sicer želeli prikriti. Uporabljaj rajši lahke in mehkejše podlage, za bolj svež in zdrav videz. 

Poudari kotičke oči

Poudari notranje kotičke oči. S tem boš pritegnila pozornost, ki jo sicer namenjamo zunanjim kotičkom, ob katerih se hitro pojavijo gubice. 

Korektor

 

 


Uporabi pravo količino korektorja. Manjši nanosi niso težavni, problem nastane pri preveliki količini. Previdna bodi predvsem okrog oči.

Lip gloss

Čeprav lip gloss običajno povezujemo z najstniškimi leti, lahko tudi kasneje pripomore k svežemu in zdravemu videzu. Gloss poudari ustnice in jih naredi sočne ter poželjive, vendar pazi, da bo le ta kvaliteten, saj se lahko hitro spremeni v lepljivo nočno moro. 

Zaščita

 

 


Zavaruj svoj vrat! Slednju je namreč najpogosteje na udaru naravnih dejavnikov. Koža na vratu pogosto razkriva tvojo pravo starost, saj je dosti bolj občutljiva kot druge. Z nanosom podlage boš prikrila pigmentacijo in temne lise, medtem ko lahko bronzer doda malo več tena. Ne pozabi tudi na ustrezno zaščito pred soncem.

Rdečilo

Rdečilo za lička nikoli ne nanesi prenizko, saj boš tako optično povesila svoje ličnice, kar pa vsekakor ni zaželeno. 

Preberi še: Kako pravilno nanesti mat šminko? ​

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion TS 3 - Vanilla

Povezane teme: nohti, puder, obrvi, korektor, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...