Manjše čelo? Imamo trik nalašč zate

Čeprav številni naših napakic sploh ne opazijo, se nam zdijo odbijajoče in nadvse izrazite, ob tem pa se le redko opomnimo, da marsikatera zvezdnica prav slovi po svoji 'šibki točki', najsi bo to presledek med zobmi ali lepotna pika. V kolikor se še nisi povsem sprijaznila s tem, imamo zate mali trik, ki zadeva tvoje čelo. Tako bo življenje v tvoji koži dosti lažje.

1# Korak


Najprej nanesi ličilo na oči, podlago in korektor, vendar izpusti puder, ki bi ga morda želela uporabiti.

2#Korak

Spni lase tako, da ne segajo na obraz. Najprej zamešaj nanešen make up v lasišče, potem pa uporabi mat korektor, ki je pet odtenkov temnejši od tena kože. Z njim nariši linijo po robu obraza in zabriši s čopičom.

3#Korak


Uporabi mehko senčilo za oči, s katerim boš make up zabrisala v lasišče. Mešanje je namreč še kako pomembno, saj moraš povsem zabrisati vse linije.

4#Korak


Razpusti svoje lase in jih razčeši na obe strani. Uporabi mat puder, ki ti je pisan na kožo. V kolikor želiš zabrisati oranžkast ten kože, izberi takšnega s sivim podtonom.

Preberi še: Nanesite osvetljevalec v le 4 enostavnih korakih

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

Povezane teme: senčila za oči , tekoči puder , puder, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odgovarjamo na najpogostejša »make up« vprašanja

Kako krasno bi bilo, če bi vsi imeli pri roki nekaj kot čarobno svetilko, na primer čarobno šminko! Trikrat jo podrgneš in iz nje priplava duh, specia...