Maskara Lash Sensational: Nova formula, obogatena z oljem divje vrtnice

Če si vajena legendarne maskare Maybelline New York Lash Sensational, ki trepalnicam daje razkošen volumen in s katero vsaka trepalnica posebej postane resnično senzacionalna, te bo razveselila novica, da sedaj prihaja v prenovljeni formuli, ki bo tvoje trepalnice naredila mehke in negovane, z razkošnim volumnom, in v še lepši embalaži.

Maskara Lash Sensational: Nova formula, obogatena z oljem divje vrtnice

Lash Sensational – Volumen, ki se mu ne moreš upreti

Odkar se je pojavila na trgu, ta maskara žanje navdušenje. Verjeli ali ne, postala je celo najljubši izdelek ene od najbolj znanih makeup influencerk iz regije Dunje Jovanović. Kot pravi Dunja, jo vsak dan kdo vpraša, kako so njene trepalnice lahko videti tako popolno, a njen odgovor je – maskara Lash Sensational. Da, tudi mi smo mislili, da gre za umetne trepalnice, vendar smo se zmotili, čarovnija namreč počiva v maskari Lash Sensational.

На пазара ще откриеш и Limited Edition версията на тази спирала в нюанс Midnight Black - ще я познаеш по матово розовата опаковка с черна роза. Атрактивната комбинация от мистериозната черна роза и нежното розово е феноменална, точно както и самата спирала.

Zakaj je maskara Lash Sensational tako priljubljena

Ta maskara je povsem edinstvena zato, ker nudi učinek razširjenih, razkošnih trepalnic. Skrivnost je v njeni krtački, izdelani iz 6 tipov dlak, s katero doseže do prav vsake dlačice posebej in trepalnice razširi kot pahljačo. Prav tako krtačka vključuje tudi 10 plasti glavničkov, ki trepalnice ločujejo in povečajo volumen. Ena sama plast maskare je dovolj za glamurozen videz.

Maskara Lash Sensational: Nova formula, obogatena z oljem divje vrtnice

Tvoja najljubša maskara sedaj z oljem divje vrtnice

Formula maskare Lash Sensational je sedaj obogatena z oljem divje vrtnice in mineralnimi pigmenti. Olje divje vrtnice preprečuje občutek teže na trepalnicah in nudi učinek negovanih, mehkih trepalnic, mineralni pigmenti pa vplivajo na intenzivnost barve. Vse to ti omogoča, da zlahka ustvariš senzacionalen pahljačast učinek za povečanje volumna trepalnic, ki ga spremlja občutek mehkih, negovanih, prožnih in nežnih trepalnic.

Novo pakiranje Lash Sensational

Maskara prihaja v novi fenomenalni mat embalaži rožnate barve. Maskara Lash Sensational je vse, kar potrebuješ, da tvoje trepalnice razvijejo razkošen volumen in hkrati postanejo mehke ter negovane kot nikdar poprej.

Maskara Lash Sensational Nova formula, obogatena z oljem divje vrtnice

Lash Sensational Limited Edition

V prodaji lahko najdeš tudi omejeno edicijo pakiranja maskare s črno vrtnico na mat rožnati embalaži, v odtenku Midnight Black. Privlačen spoj skrivnostne črne vrtnice in nežne roza barve je senzacionalen, prav tako kot sama maskara.

Naroči jo s klikom na sliko izdelka pod besedilom in se prepričaj sama!

Preberi še: Kako izbrati pravo podlago za obraz

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Lash Sensational Mascara

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline Lash Sensational Limited Editon

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, nega, oči , trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...