Maskara za bossy dekleta in njihove trepalnice

Življenje žensk je polno hitrih situacij, v katerih morajo početi veliko stvari naenkrat. Zaradi tega pogosto nimajo časa za več kot ene plasti maskare, da bi dosegle želeni volumen trepalnic. 

Je lahko dovolj en sama plast maskare?

Lahko! Z novo Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express maskaro bo ena plast resnično dovolj. 

Dramatičen očesni makeup

Ena glavnih značilnosti te maskare je tudi njena kolagen formula, zaradi katere je samo eno nanašanje dovolj, da dosežemo največji volumen trepalnic!

Da bi imele ravno tak volumen po enem nanašanju, morate s krtačko pazljivo zajeti vse trepalnice od korena do konic.

Ravno tako ne gre le za kakršno koli krtačko, temveč posebej oblikovano krtačko, ki ima valovite ščetine, s katerimi zajame večjo količino maskare in na ta način omogoča trepalnicam večji volumen. 

Bonus

The Big Shot maskara je oftalmološko testirana in ustreza vsem s kontaktnimi lečami. Ravno tako, ne glede na to, kako deloven je vaš dan, se ne bo razmazala in vam pokvarila videza z neželenimi grudicami.

Ta pomembni make-up izdelek boste našle v prepoznavnem „the Collosal“ pakiranju, katerega zlata barva je celotni izdelek še bolj poudarila.

Porabite svoj dragoceni čas za druge stvari, saj boste ob Big Shot maskari dosegle dramatičen videz kot bi trenil! Prepričajte se same!

 

Preberi še: Konec lepotnih napak z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: maskara

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je set ličil nenadomestljiv izdelek za ličenje

Prišel je čas poletnih dopustov in priprav na potovanje. Vsi se trudimo, da bi spakirali samo najnujnejše in najlažje, vendar pa predvsem ženskam, ne ...