Maskara za dnevno in večerno ličenje

Točno tako, maskara je naše skrivno orožje. Mali beauty »čarovnik«, ki v nekaj potezah lahko spremeni vse. Prepričani smo, da si tudi ti želiš pogled, ki očara v vsakem trenutku, in da bi to dosegla, ti moramo odkriti skrivnost ... vsak del dneva ima svojo maskaro! Vemo, zveni čudno in sprašuješ se, kako izbrati pravi izdelek, vendar ne skrbi, zato smo tu mi.

Must-have maskara za dnevni make up


Kot že veš, so dnevna ličila umerjena in izžarevajo nežnost. Prilagojena so temu delu dneva in namenu, za katerega so ustvarjena – naj bo to dan v službi ali popoldanska kava z najboljšo prijateljico. Dobra plat je, da nam make up industrija ponuja veliko število izdelkov, ki nam pomagajo ustvariti popoln dnevni look, ki poudarja našo naravno lepoto.

Naš nasvet je, da uporabiš mat tekoči puder in čisto malo rdečila, ki bo diskretno definiral tvoje obrazne linije, vse ostalo pa prepusti maskari. In to ne katerikoli, pač pa L'Oréal Paris Paradise Extatic maskari. Zaradi lahkotne formule je idealna za dnevni make up look, saj trepalnice naredi nežne kot pero. Hkrati jih podaljša brez pojavljanja kepic, pogled pa naredi bolj odprt in svež. Krtačka z več kot 200 ščetin nežno razčeše trepalnice v le eni potezi. Dolge, goste in mehke trepalnice – kaj več bi si želela od maskare?

Must-have maskara za večerni make up


Večerna ličila so kategorična in dramatična. Prav pogled je tisti, ki to dramatičnost najbolj poudarja. Ne glede na to, ali za svoj večerni videz izbereš klasični smokey eye ali seksi cat eye look, brez kakovostne maskare ne moreš doseči pogleda, ki omreži.

Za ta namen potrebuješ L'Oréal Paris False Lash superstar X Fiber maskaro. Vsebuje neopazna in izredno nežna vlakna, ki trepalnicam dajo ekstremen volumen. Narejena je iz dveh delov – primarne baze na eni in osnovne formule na drugi strani krtačke, ki trepalnice s skupno močjo naredita nezaustavljive, pogled pa izredno seksapilen. Droben nasvet – ne pozabi nanesti maskare tudi na spodnje trepalnice, da se tvojemu pogledu ne bo dalo upreti, ti pa boš, preden prispeš na plesni pod, povsem prepričana v svoj videz.

Preberi še: Od dnevnih do večernih ličil v le nekaj korakih

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

  • L'Oréal Paris False Lash X Fiber Xtreme Resist Mascara

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje za poroko: Naliči se sama, brez pomoči profesionalcev ličenja

Ne glede na to, ali se poroke udeležiš kot »običajen« ali izredno pomemben gost, kot priča, družica, celo kot nevesta, so pravila za popolno naličen o...