Maybelline Brow Tattoo tint gel – Popolno oblikovane obrvi, ki trajajo tudi do 3 dni!

V svetu lepote so obrvi nenehno v fokusu, kar nas ne čudi, saj prav one naredijo največjo razliko na obrazu. Vemo pa tudi, da zapolnjevanje obrvi odvzema precej časa in si gotovo že večkrat pomislila, kako krasno bi bilo, če bi se lahko prebudila s popolno oblikovanimi obrvmi. Preden se odločiš za japonsko začrtovanje obrvi, predlagamo, da preizkusiš novi barvni Maybelline Brow Tattoo peel-off gel, s katerim boš dosegla učinek začasne tetovaže. Najprej moraš zgolj izbrati enega od dveh dostopnih odtenkov, ki ti najbolj ustreza, zatem pa sledijo le …

Maybelline Brow Tattoo tint gel

3 koraki do popolnih obrvi

Obrvi iz sanj še nikdar niso bile bliže! Pravzaprav si od njih oddaljena le 3 preproste korake:

1. Naneseš

Za doseganje boljšega učinka je pomembno, da pred nanašanjem očistiš predel obrvi, odstraniš vso umazanijo, mastne sledi in poskrbiš, da je področje suho. Inovativno formulo barvnega Maybelline Brow Tattoo peel-off gela se lahko nanaša s pomočjo čopiča, ki nudi popoln nadzor, sama formula pa je dovolj gosta, da se ne zliva in ne kaplja. Ko začrtaš popolno obliko obrvi …

2. Počakaš

Da bi formula delovala, moraš počakati, da se posuši, in to vsaj 20 minut, da bi sled barve ostala na koži. Če formulo pustiš dlje, denimo nekaj ur, boš dosegla neustrašne obrvi intenzivnejše barve, ki bodo trajale dlje časa. Po tem je čas, da formulo ….

3. Oluščiš

Ko se je posušil, izdelek oluščiš in odkriješ tvoje popolne obrvi! Priporočamo, da barvno formulo Maybelline Brow Tattoo peel-off gela luščiš v smeri rasti dlak, tj. od korena nosa k sencam. Sama formula je dovolj nežna, da ne populi dlačic obrvi, pač pa pusti sled barve na koži in naredi tvoje obrvi bujne na pogled.

Profile najslavnejših svetovnih lepotic preplavljajo fotografije svežih, spočitih in pomlajenih obrazov, vsem pa je skupno eno – nude črtalo na vekah.

Maybelline Brow Tattoo barvni gel

Kako naj popolno oblikovane obrvi trajajo čim dlje?

Razumljivo je, da se idealni obliki obrvi, ko jo enkrat dosežeš, ne želiš odreči kar tako, zato je pomembno, da se 24 ur po uporabi barvnega Maybelline Brow Tattoo peel-off gela izogibaš nanašanju izdelkov za odstranjevanje ličil na področje obrvi. Če želiš, da tvoje obrvi trajajo tudi do 3 dni, je prav tako neizbežno, da formulo pustiš, naj se suši vsaj dve uri ali kar čez noč.

Preprosto nanašanje, učinek obstojnosti, popolno oblikovane obrvi – barvni Maybelline Brow Tattoo peel-off gel.

Preberi še: Urejanje obrvi za početnike​

Preberi še: Profesionalno ličenje korak za korakom 

Z nekaj nasveti boš tudi ti lahko ustvarila očarljive in popolnoma zapeljive trepalnice

Povezane teme: make up , trend , obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra...